26 énekes már benn a Voice-ban

Vágólapra másolva!
Somló Tamásnak és Mező Misinek hét-hét versenyzője van a Voice-ban, Malek Andrea és Caramel csapata hat-hat tagot számlál. A harmadik válogatón is olyan gyorsan és gyakran forgolódtak az engedékeny mesterek, mint kiskamaszok a Miss Universe záróbuliján, de újfent bekerült pár ígéretes ember.
Vágólapra másolva!

A tévében már látott Perutek János, egy "polihisztor beállítottságú nőcsábász" nyitotta a sort a harmadik castingadásban, másodpercek alatt elkelt, Somló Tamást választotta, akárcsak a tatár származású, szép nevű Husnullina Regina, aki egész életében énekelt és zenélt. Bokor Marianna Caramel csapatában kötött ki, és a műsor ezen pontjáig nem is voltak drámai pillanatok, mivel mindenkit elvitt a zsűri.

Forrás: TV2

Czerovszky Henriett a második blokkban tűnt fel, ő több magyar popegyüttesnek vokálozott már - ő az LGT zenészéhez ment, nem úgy, mint Veréb Tamás, aki Malek Andrea mellett képzelte el a közös közeljövőt. Agárdi Szilvia szavai ("mindenki kap valamit az élettől, én ezt kaptam") meglehetősen keserűen, szomorúan hangzottak, és szíven ütöttek bizonyára pár tévézőt, ugyanis a jó hangú lány egyik szemére egyáltalán nem lát, a másik szeme is csak 9 százalékos. Ő is bekerült, akárcsak a dekoratív szőke, a húszéves Ladányi Patrícia.

Forrás: TV2

A végére is maradt jó hang, például Weisz Viktor, aki elmondta, hogy Majka-kinézettel és Mező Misi-hanggal úgy érzi, helye van a popszakmában. Be is került, Somlóan bízott legjobban, az ő csapatában folytatja. A végére mindenkinek lett hat vagy hét énekese - a következő etapnak minden mester 12-12 énekessel vág neki. Képekért klikk ide!