Keresztes Ildikó szerint bosszút álltak rajta

Vágólapra másolva!
Az X-Faktor mentora szerint kiesett énekese, Lass Bea nagy karrier előtt áll, ugyanakkor összeesküvés-elméletet is gyártott a show alatt. Nem hiszi, hogy ő a nők ellen szavazna, és úgy látja, korábbi évadok döntései miatt álltak rajta bosszút mentortársai.
Vágólapra másolva!

"Bosszút álltak rajtam, de méltósággal elviselem" - magyarázta Keresztes Ildikó a Cool tévén, az X-Faktor kísérőműsorában a szombat esti fordulatokat. "Bea előtt viszont csodás karrier áll, színésznőként és énekesnőként. Kiesését sajnálom, az enyémek közül benne bíztam a legjobban" - tette hozzá.

Forrás: rtlklub.hu

"Még mennek körbe bennem a történések, mint egy filmben. Miklós egyértelműen kiirtotta az egyik legnagyobb x-faktort, én viszont soha nem irtottam ki a lányokat ebből a műsorból. Ugyanakkor azt gondolom, hogy a mainstream nem Bea pályája - de Stone pályája sem" - vélekedett később a műsorban, majd múltbéli döntéseket magyarázott.

"Fogok Stone-ért küzdeni, olyan keményen, mint ő maga. De Bea is itt marad velünk" - fűzte hozzá, mintha legalábbis meghalt volna a show-ból kipottyant lány.

Olvasnivaló: Ördög Nóra beszólt, Lass Bea kiesett