Menyasszonyokkal jön a kétszázadik Maradj talpon

gundel, maradj talpon
Vágólapra másolva!
Kétszázadik adáshoz érkezett a Maradj talpon, s a műsor házigazdája és a produkció készítői tortával ünnepeltek. Eddig nagyjából húszezren jelentkeztek, kétezren kerültek be a műsorba. 
Vágólapra másolva!

Mennyasszonyok és vőlegények játéka lesz november 23-án, Mikuláskor pedig a gyermekekkel készül vetélkedő, ezúttal 14 évesek küzdenek meg egymással. Szilveszterkor újra ismert tévés személyiségeké lesz a terep. "Kiemelt helye van a szívemben a vetélkedőnek, mert sokszínű, izgalmas párharcok, küzdelmek alakulnak ki a játék során, sok humorral fűszerezve. Nem utolsó sorban, magamat adom a Maradj talpon-ban, mert a műsor stílusa közel áll hozzám" - mondta erről Gundel Takács Gábor.

Forrás: MTVA

A nemzetközi licensz alapján készített vetélkedő indulása óta körülbelül 20 ezren jelentkeztek játékosnak, több mint kétezer versenyző mutatta meg tudását, s összességében mintegy 306 millió forintnyi nyeremény talált gazdára. A fődíjat, a 25 millió forintot eddig ugyan csak egy szerencsés játékos vihette haza, de összesen 385-en távoztak valamilyen összeggel, a többiek pedig a mélybe zuhantak.

Olvasnivaló: Mindenki oda esik, ahova megérdemli - interjú