Az RTL Klub nem bánná, ha Antal Timi nyerné az X-Faktort

légy képben, Kétszer esett szerelembe ugyanazzal a férfivel az X-Faktor versenyzője, Kétszer esett szerelembe ugyanazzal a férfivel az X-Faktor versenyzője, Antal Tímea, Antal Timi
Vágólapra másolva!
A november 22-i Fókusz alapján úgy tűnik, az RTL Klubnál nem lennének boldogtalanok, ha Antal Timi nyerne - a róla szóló riport sokkal pozitívabb volt, mint a Zámbó Krisztián újabb szenvedéseit bemutató anyag. Ráadásul lement már a csatornán az elmúlt években öt Való Világ, két X-Faktor, négy Csillag születik, és mind a tizenegy nagy műsort férfi nyerte, azaz örülne az RTL, ha lány is ünnepelne egyszer.
Vágólapra másolva!

Egy frappáns cikk, egy ügyes vágás, egy hatásvadász jelenet (mint amikor Fehér Zoltán újra megkérte felesége kezét, cserébe 1-2 ezer szavazatért), egy jó snitt könnyen voksokra konvertálható a zenés tévéshow-kban, ahol köztudottan nem csak az énekprodukcióról mondanak ítéletet egy sms-sel a tévézők, hanem egyfajta rokonszenv-szavazás zajlik - nem véletlen, hogy egy héttel a show előtt már lehet támogatóvoksokat küldeni, anélkül, hogy hallaná-látná valaki az adott kedvencet. Ennél egyértelműbben nem is lehetne bizonyítani, hogy nem a szombat esti dalválasztás és előadás dönt.

Hogy mi segít a hezitálóknak? Egy pozitív riport, egy magasztaló cikk, egy jól időzített, riválist gyengítő botrány. Ha a Fókusz -amely múlt héten az 5. legnézettebb műsort volt az országban, 1,3 millió tévézőt vonzva - azt mondja, hogy a kis kék törpök jók, a lilák rosszak, akkor a népesség egy része attól kezdve utálni fogja utóbbiakat, agyon is veri egy bottal, ha meglát egyet az erdőben.

Forrás: rtl klub

A legutóbbi Fókusz egyik riportja arról szólt, Antal Timi milyen nagyszerű lány, mert "neki védjegye a magabiztosság", mindig tisztán énekel. Be is vágják Nagy Ferót, aki hüledezik, hogy ilyen jót ő még nem látott, nem hallott, fél percre rá pedig boldog rajongók ömlenek be az épületbe, mert "Timiért érdemes." Megtudja továbbá a tévéző, hogy a lány képes változni, hiszen bőrruhás rocker volt, most szépséges díva, illetve kiderül, hogy az esti buliba nem megy el, mert másnap sok a próba. Öntudatos, fegyelmezett lány, nincs is kétségünk felőle, hibátlan a kép.

A riport önmagában nem is lenne problémás, hiszen a kereskedelmi tévék magazinműsorainak feladata felépíteni a csatorna új sztárjait, népszerűsíteni a többi, sok tíz- vagy százmilliós költségű programot. Erős volt a kontraszt viszont a következő anyaggal, ami arról szólt, hogy Zámbó Krisztián ugyan már kezd ciki lenni, de a család kelletlenül, tessék-lássék megvédte. Zámbó Árpy és Zámbó Tihamér, akikkel nem szívesen futnánk össze egy sötét sikátorban, elmondták, hogy apja, Jimmy, biztos rendbe tenné a fiát, eligazítaná rendesen. Ebbe az anyagba morgó Malekot és kiábrándult Gesztit vágtak be, nem ujjongó Ferót - azaz finoman manipulálták a nézőt, hogy tisztán lássa az ábrát: Antal Timi jó, Zámbó nem jó. A Fókusz meg is jegyezte, hogy utóbbi elköltözött az RTL által biztosított lakásból: hálátlanságra és összeférhetetlenségre gondolhatott méltatlankodva a néző.

Látható tehát, hogy az RTL nem bánná, ha Antal Timi nyerne, hiszen kétségbevonhatatlanul tehetséges, csinos - és lány. Hogy miért fontos ez? Mert az RTL-en csak fiúk tudtak nyerni eddig. Két X-Faktor ment le 2012 őszéig, mindkettőt fiú (Vastag Csaba, Kocsis Tibor) nyerte, a négy Csillag születik-ben sem győzött nő (örült viszont Utasi Árpi, Tabáni István, László Attila, Mészáros János Elek, de lány egy sem), és az öt Való Világ-sorozat sem hozott meglepetést, mindenhol fiú (Szabolcs, Laci, Milo, Alekosz, Attila) kapott pénzt, kocsit, és jó esetben lakást az RTL-től.

Olvasnivaló:

Hazaküldte az RTL-es gazda a szexmunkásnőt
Jönnek a tévés kamuszerelmek