Szépen összekapott Fenyő Iván és Pataky Attila

fenyő iván
Vágólapra másolva!
December 6-án a SuperMokka című műsorba a karácsonyi dalokat előadó, csillogó szemű kisgyerekek után nem sokkal Pataky Attila érkezett, Fenyő Iván pedig nem volt kedves a vendéggel, némi udvariaskodás után az énekes közelmúltját kezdte boncolgatni, amire az Edda énekese kissé ingerülten reagált.
Vágólapra másolva!

A SuperMokka című műsorban december 6-án Pataky Attila volt a vendég, és Fenyő Iván műsorvezető pár udvarias mondat, a régi Edda-időszak méltatása után elkezdte kóstolgatni a zenészt azzal, hogy az örökéletű isteni fénylélekről szóló szövege, már-már misszionáriusi tevékenysége erős kontrasztban van azzal, hogy zálogházakat üzemeltetett, és a netre is felkerült videóban perceken át förtelmesen káromkodott, meglehetősen primitív stílusban.

Pataky mosolyt próbált erőltetni magára, majd azzal vágott vissza, hogy még szerencse, hogy beszélgetőtársa, Fenyő Iván tökéletes ember. "Emberként egy abszolút hibás áru vagyok. Elindultam a miskolci vasgyárból, ahol egyetlen érv volt, az ököl. Én a zenével tudtam onnan kitörni, mentem szenvedélyesen, közben számtalan dolog történt velem. Isten mindig a tenyerén hordozott, akkor lett gáz, amikor leugrottam" - magyarázta Pataky.

Forrás: SuperTV2

Ezután Fenyő továbbra is azt próbálta megtudni, hogyan vetkőzhet ki magából egy ilyen mélyen vallásos ember, mint ahogy az Edda frontembere tette pár éve. "Ha ok nélkül támadnak meg, nem tudok szent ember lenni. Én a lemezeimben vagyok, a többi csak egy esendő pofa" - válaszolta a vendég, aki szerint amúgy "bitang nagy vállalás itt lenni", mármint nem a TV2 stúdiójában, hanem a Földön.

A rövid, de ideges hangulatú interjú végén Pataky szerényen még elmondta, hogy három családot segít, hogy ne éhezzenek, de többet nem tud, mert magának kell segítenie, "hogy egyben maradjon." A nem túl őszintén mosolygó zenész végül azt javasolta Fenyőnek, hogy más Edda-videókat is nézegessen a neten, ugyanis "rengeteg csodát sikerült összehozni".

Olvasnivaló: Pataky és az idegen lények