A ház, amelyben megbomlik az elme

American Horror Story
Vágólapra másolva!
Péntek este 10-kor látható az American Horror Story a Viasat6-on: nyerjen most könnyedén pólót, övtáskát, kitűzőt egy jó válasszal.
Vágólapra másolva!

Végre megérkezett az Amerikai Horror Story a magyar képernyőkre is, a Viasat6 volt olyan merész, hogy bevállalja az elmúlt évek legelborultabb, legbetegebb sorozatát. Az első évad egy baljós, nyomasztó múltú házban játszódik, ahol egy idő után már a legfigyelmesebb néző sincs egészen tisztában azzal, hogy ki az élő, ki a halott, és a valóságot látja, vagy valamely lakó hallucinációját. A széria felvonultat minden obligát horrorelemet, panelt, de a klisék, a néhol várható, majd tényleg bekövetkezett fordulatok összeállnak szépen egésszé, egy rettenetes, de egységes masszává, amely kiszolgálja a thriller- és horroműfaj híveinek ízlését.

A sorozat atyja előre jelezte, hogy különálló évadokban gondolkodik, és az első szezon sikere után így is tett: a második évad már egészen máshol és máskor játszódik (pár évtizeddel korábban, jórészt egy rettenetes, siralmas elmegyógyintézetben, szadista apácákkal, rémtettekkel), de érdekes módon a színészek java marad, csak épp új karaktert kapott. A második évad még erősebb és még betegebb, mint a korábbi, ettől függetlenül az USA-ban 2011-ben leadott első menet is megér egy próbát.

Két olvasónk viszont könnyen Amerikai Horror Story-pólót, övtáskát, sminktükröt, kitűzőt, és Viasat6-os kulcstartót, passztartót, bevásárlótáskát nyerhet egy jó válasszal!

American Horror Story Forrás: Viasat6

A kérdés: Hogy hívják a családot, amely beköltözik a házba az első évadban?

A helyes megfejtést erre az e-mailcímre kérjük, június 22-ig, déli 12 óráig. Kérjük, a válasz mellé mindenképp írja meg nevét és lakcímét. A szerencsés nyerteseknek az [origo] és a Viasat postai úton juttatja el az ajándékcsomagot. A játékban az Origo Zrt. és a Viasat dolgozói, családtagjai nem vehetnek részt.