Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tóth Gabi is elvesztette egy versenyzőjét

X-Faktor
Vágólapra másolva!
Péterffy Lili kényszerült párbajozni Tóth Marcival az X-Faktor második élő show-ja utáni estén. Mivel két mentor a lány, kettő meg a fiú mellett állt ki, a nézői voksok döntöttek, és Tóth Gabi mentoráltja hullott ki.
Vágólapra másolva!

Az Anima Sound System fellépése után a szokásos menetrend szerint zajlott a döntés: Lilu drámaian, színpadiasan és roppant lassan jelentette be továbbjutók sorrendjét. Tóth Marci nyitotta a párbajt, mentora, Tóth Gabi szíve látványosan meg akart szakadni a produkció alatt. Péterffy Lili egy Republic-szerzeménnyel, a Varázsolj a szívemmel című dallal próbálkozott utána, helyesen, hiszen a magyar szöveggel több nézőben lehet bármiféle érzelmet ébreszteni.

Alföldi Róbert, Tóth Gabi Forrás: RTL Sajtóklub

Az értékelésénél kiderült, hogy Tóth Marci kitette a lelkét, Tóth Gabi szerint (ez nem meglepő, mert szombat este is lelkek röpködtek mindenfelé), Alföldi persze a saját mentoráltját védte. Geszti szerint a fiú felnőtt a párbaj alatt, Lili viszont nem hozott fel mindent, ami benne van, így utóbbit akarta hazaküldeni. Szikora maradt a végére, ő az egész sorozat, és nem a párbaj alapján döntött, a lány mellett voksolt. Mivel a mentorok közt szavazategyenlőség állt fenn, a nézői voksokon múlott a továbbjutás: a tévézők szerint Péterffy Lili volt a jobb.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről