Másképp emlékszik a múltra Majka és az RTL Klub

Majka
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub programigazgatója szerint Majka nem emlékszik jól a múlt eseményeire, mert állításával szemben nem volt esélye megkapni azt a délutáni talkshow-t, amit végül Sebestyén Balázs vitt el.
Vágólapra másolva!

Majka könyvében azt állítja, hogy 2003 környékén esélyes volt az RTL Klubnál, hogy megkapja a délutáni talkshow-t, ketten maradtak a végére Sebestyén Balázzsal. Mivel ő, Majoros Péter nem akart lemondani a zenélésről, elbukta a műsort, amelyet végül riválisa vitt el - írja. A műsor később öt évig futott, jó nézettséggel.

Majka Forrás: TV2

Kolosi Péter szerint nem egészen úgy történtek a dolgok, ahogy Majka azt megírta. „Nem tudom, hogy volt-e ezen a castingon. Ami biztos, hogy többfordulós válogatás volt, hárman maradtak a végére, olyanok, akik valóban közel voltak ahhoz, hogy megkapják a talkshow-t. Ebben a háromban nem volt ott Majka. Végül a legalkalmasabb, legtehetségesebb kapta, azaz Balázs, és ma is így döntenék" – mondta az Origónak.

A másik két, casting végéig eljutó személy is érdekes lehet annak, akit a tévés kulisszatitkok érdekelnek. Az egyik egy olyan riporter volt, aki akkoriban az RTL-nél dolgozott, de már jó ideje a TV2-n látható, a másik pedig egy szintén RTL-es tévés, aki viszont évek óta nem a tévéiparban dolgozik. Lehet találgatni.