Ötvenezer háztartás maradt angol foci és BL nélkül

Vágólapra másolva!
A Tarr Kft nem tudott megegyezni a Digivel, így előfizetőik egy része a digis sporttévék nélkül maradtak 2013-ra. A Facebookon sokan méltatlankodnak a döntés miatt.
Vágólapra másolva!

A Tarr Kft. ügyfeleinek egy része- amely az analóg Extra csomagra fizetett elő - a Digisport 1 és a Digisport 2 nélkül maradt 2013 januárjára. A Facebookon sokan jelezték elégedetlenségüket: olyan tévéző is akadt, aki csak a sporttévék miatt írt alá egy évre a szolgáltatóval, így becsapva érzi magát.

A haragos ügyfelek lenyugtatása végett a kábelszolgáltató jelezte, hogy nem tud mindenki megelégedésére szolgáló megállapodást kötni a csatornákra, másrészt tömegigény alapján állították össze a csomagokat. "Több ezer kérdőívet - amit előfizetőink küldtek vissza - statisztikáztunk, és az az eredmény született, hogy a legtöbben a kereskedelmi, majd a filmes és gyerektévéket, valamint a természet csatornákat kedvelik, és nagyobb mértékű áremelést nem tolerálnának" - áll a szövegben.

"A Tarr Kft. mindig is megpróbálta előfizetőbarát módon kialakítani csatornakínálatát, első és sokáig egyetlen nagy szolgáltatóként a Digi Kft-n kívül a Tarr Kft. volt az, aki elosztotta a Digisport csatornákat. Az, hogy jelenleg nem osztjuk el, annak kizárólag az az oka, hogy nem tudott kompromisszumos megoldás születni" - írták az [origo]-nak.