A nagy sztárok gyerekei ellepték a tévét

Melanie Griffith Dakota Johnson
Vágólapra másolva!
Michael Jackson fia, a tizenhat éves Prince Jackson nemrég az Entertainment Tonight című műsornak kezdett el dolgozni, különböző hírességekkel készít interjúkat, a héten pedig már sorozatot is forgat. Korántsem ő az első, híres szülőtől származó gyerek, aki felbukkan a képernyőn, Meryl Streep, Bruce Willis vagy Danny DeVito lányát is láthattuk már sorozatban - íme, tíz példa arra, hogy az alma nem esik messze a fájától.
Vágólapra másolva!

Eva Amurri

Susan Sarandon és egy kevéssé ismert rendező, Franco Amurri (Szolid motorosok, Zűrös majom) lánya. Már tizenhat évesen feltűnt a Jóbarátok egyik epizódjában, később olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint az Így jártam anyátokkal vagy a Doktor House. Első komolyabb szerepét a Kaliforgiá-ban kapta, ahol le is vetkőzött, sőt táncát a Mr. Skin beválasztotta 2009 legjobb meztelenjeleneti közé.

IB Times

-----------------------------

Lily Collins

A Genesis frontemberének, Phil Collinsnak a lánya az Egyesült Királyságban született, de édesanyjával, Jill Tavelmannel már gyerekkorában átköltözött Los Angelesbe - talán ezért fordult inkább a filmipar felé a zenélés helyett. Jobbára mozifilmekben láthattuk - a Tükröm, tükröm-ben például ő játszotta Hófehérkét -, színészi pályáját azonban a televízióban kezdte, először a 90210 című tinisorozatban kapott szerepet.

Mirror, Mirror

-----------------------------

Zoë Kravitz

Édesapja szintén zenész (természetesen Lenny Kravitz), édesanyja, Lisa Bonet azonban színésznő, akit legutóbb a Life on Mars című sorozatban láthattunk. Lányuk az ő nyomdokaiba lépett, meghatározó szerepét az X-Men: Az elsők című filmben kapta, de - Amurri mellett - ő is szerepelt a Kaliforgiá-ban, 2011-ben nyolc epizódban, Pearlként láthatták a nézők.

It Girl

-----------------------------

Katherine Flynn

Édesanyja, Jane Seymour mellett kezdte a pályáját, már hétévesen megjelent A francia forradalom című filmben, melyben a híres anyuka játszotta Marie Antoinette-et, négy évvel később pedig Seymour sorozatában, a Quinn doktornő-ben is feltűnt. Azóta olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a Gyilkos számok vagy az Office, előbbiben egy tanulót, utóbbiban recepcióst alakított.

-----------------------------

Mamie Gummer

Meryl Streep lánya tévés körökben már igazán befutott, jelenleg az Emily doktornő címszerepét játssza. Szintén orvost alakított a Dzsungeldokik-ban (ő volt dr. Mina Minard), mellékszereplőként pedig A férjem védelmében és a Cathy! Bajban nagy! című sorozatokban is megjelent. Első tévés munkája a John Adams című minisorozat volt, melyet tizenhárom Emmy- és négy Golden Globe-díjjal jutalmaztak.

-----------------------------

Dakota Johnson

Melanie Griffith és Don Johnson lánya, aki elsőként édesanyja (és mostohaapja, Antonio Banderas) filmjében, a Tűzforró Alabamá-ban tűnt fel, majd olyan alkotásokban is szerepelt, mint a Social Network - A közösségi háló vagy az Ötéves jegyesség. Tévés munkája tavaly akadt először, ő játszotta a Ben and Kate című szitkom női főszerepét, de a Fox azóta már levette a műsoráról a sorozatot, a már elkészült epizódok sorsa is bizonytalan.

I Need My Fix

-----------------------------

Rumer Willis

Dakota Johnsonhoz hasonlóan Rumer Willis szülei is mindketten igen híresek, apja Bruce Willis, anyja Demi Moore. A lány először apja filmjeiben tűnt fel (Bérgyilkos a szomszédom, Túszdráma), majd olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a Katonafeleségek, a New York-i helyszínelők és A médium. Ezek után a 90210-ben kapott komolyabb szerepet, itt ő alakította Gia Mannettit.

-----------------------------

Robert Belushi

A tízes csapat egyetlen férfi tagja, James Belushi fia. Apja vígjátéksorozatában, a Jim szerint a világ-ban több szerepet is eljátszott: a jövőben játszódó jelenetekben ő alakította Jim - immár felnőtt - fiát, Kyle-t, de pizzafutárként, pincérként és repülőoktatóként is megjelent a szériában. Később szintén apja oldalán láthattuk a Jog/Ászok-ban, de szerepelt többek között a Joe Schmo Show-ban is.

The Second City

-----------------------------

Gia Mantegna

A Gyilkos elmék főszereplőjének, Joe Mantegnának a lánya, aki természetesen szintén feltűnt apja sorozatában, még 2008-ban láthattuk az egyik epizódban. Vendégszerepelt A médium-ban is, majd megkapta első komolyabb tévés munkáját a Gigantic című szériában: itt éppen hollywoodi sztárok gyermekét alakította, Meryl Streep másik lányával, Grace Gummerrel együtt.

Cars 2

-----------------------------

Lucy DeVito

Danny DeVito és Rhea Perlman lánya, aki - Robert Belushi-hoz hasonlóan - három különböző szerepben is feltűnt apja sorozatában, a Felhőtlen Philadelphiá-ban. Első komolyabb alakítását Edward Norton oldalán nyújtotta a Leaves of Grass-ben, majd a tévé is felfedezte: a Melissa és Joey című vígjátéksorozatban ő játszotta Stephanie-t, a női címszereplő asszisztensét.

Lorax