Így tér vissza a Jóban Rosszban Száraz Dénese

jóban rosszban, száraz dénes
Vágólapra másolva!
Népi felhördülés követte Tamás atya likvidálását a TV2 szappanoperájából, de az írók előbb szellemként hozták vissza a papot, pénteken pedig tejes értékű emberként tér vissza a színész.
Vágólapra másolva!

A TV2 közlése szerint a nézők tüntetést szerveztek, aláírást gyűjtöttek, levelek százait küldték és ezzel elérték, hogy a Jóban Rosszban stábja új történetet írjon, hogy a közönség-kedvenc Száraz Dénes visszatérhessen a sorozatba Tamás atya tragikus halála után. Közel egy év után hagyja hátra Tamás atya tisztaságát, és új karaktert kelt életre: Varga Balázs súlyos motorbalesete után egyre közelebb kerül Bettyhez, ezért úgy dönt, nem saját arcát, hanem Tamás atyáét műtteti magára Wágner doktorral.

"Nagyon örültem a rajongók reakciójának, annak, hogy mennyire megszerették Tamás atyát, hiszen a színészek számára ez a legfontosabb. Ettől nagyobb visszaigazolást nem is kaphattam volna. Varga Balázs egy olyan ember, aki nem egy vérbeli rosszfiú, csupán kisiklott az élete, és képtelen visszatérni a helyes útra. Inkább a rossz oldalra állt, minthogy a nehezebben elérhető jót válassza. Szóval alapvetően szerethető figura, de bőven okoz majd felfordulást Csillagkúton" - mondta Száraz Dénes. Sok ész nem kellett hozzá, de a visszatérést módját bő egy hete már megmondtuk.

Forrás: [origo]

Forrás: tv2

Forrás: tv2

Forrás: tv2