Jelentős mellek és emberi sötétség a Viasat3-on

Vágólapra másolva!
Április 11-én este indul a csatornán az Észbontók, amely során számos derűs és rémisztő pillanatra számíthat a néző, ugyanis a csatorna logikusan nem az átlagos műveltségű válaszadókat teszi be a műsorba, hanem azokat, akik szórakoztatóak - függetlenül attól, hogy meghökkentően műveletlenek vagy szimpla ripacsok.
Vágólapra másolva!

A Viasat3 szépen kivárt a tavaszi rajttal: alighanem meg akarta várni, hogy leülepedjen A Nagy Duett és a Szombat esti láz keltette médiazaj, hogy több figyelem jusson a sajátgyártású műsoraira. A héten viszont felébredt a rettentő hosszú téli álomból, és az Éden Hotel 3. évadja, azaz napi reality helyett öt heti műsort indít. A csajos valóságshow már elindult, hamarosan itt van Rákóczi munkakereső valóságshow-ja, és április 11-én este indul a csatornán az Észbontók.

Forrás: [origo]

A műsor első körében a csapatoknak azt kell megtippelniük, hogy a bejátszás során mutatott páros tudja-e majd a választ a nem különösebben nehéz kérdésre. Itt az előítéletek jönnek majd elő: vajon a két diszkócica, a két szőke nő tud bármit is a kenyérmezei csatáról, vajon a kopasz, kigyúrt, széttetovált férfi mire gondol, ha azt a nevet hallja, hogy Kant? Sokszor a játékosok mérhetetlen sötétségén nevetgélhet vagy sopánkodhat a néző, de olyan is lesz, hogy pont az ad hibátlan választ, akiből azt sem nézzük ki, hogy kitalál egyedül az épületből. A második fordulóban viszont épp azok kapnak majd kvízkérdéseket, akik addig gunyorosan lefitymálták a korábbiak képességeit - és ekkor dől el, valóban jobbak-e ők, műveltebbek-e, mint a bejátszásokon feltűnő párosok.