Bárdos András a SportKlubra ment

bárdos
Vágólapra másolva!
A TV2 Tények volt főszerkesztője az IKO-csoporthoz tartozó SportKlubon lesz látható.
Vágólapra másolva!

Bárdos András szurkolóként kerül újra képernyőre a SportKlub műsorán: sportriporterként kezdte a pályáját, és közel húsz év elteltével visszatér a sporthoz. Bárdos április 22-től a csatorna Dodzsem című új műsorának állandó vendége lesz, Hetthéssy Zoltánnal ütközteti majd a véleményét mindenről, ami aznap fontos volt a sportban.

Forrás: sportklub

"Nem szeretném, ha anyukám meccsnézés közben látna. Olykor teljesen kivetkőzöm magamból. Egy nagyobb rangadó előtt három nappal már veszélyes hozzám szólni, annyira telítődöm feszültséggel. Aki hasonló szenvedéllyel viszonyul a sporthoz - legyen az foci, kosárlabda, vagy ping-pong - talán megért engem. A sport szeretete életmód, nem szórakozás" - magyarázta a Színház- és Filmművészeti Egyetem rektorhelyettese.

"Soha nem élveztem annyira a munkát, mint anno sportriporterként. Azóta is követem az eseményeket, a feleségem három meccset engedélyez hetente, de ennél jóval több időt töltök a sporthírek mellett. Nagy fájdalmam, hogy odahaza egyedül a kilenc éves Ádám fiammal beszélhetek erről a témáról. Őt sikerült megfertőzni a sportszenvedéllyel és leszoktatni arról, hogy a Barcelonának szurkoljon. A család többi tagja inkább menekül, ha meccset nézek" - mondta Bárdos.