Voltak megborulásaim - Rita az Éjjel-nappal Budapestből

Éjjel-Nappal Budapest, az RTL Klub napi sorozata, Udvardy Rita
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub új sorozatának féltékeny és gyakran hisztis Ritájával megfordult az élet, mióta a sorozatban van: az utcán pedig lépten-nyomon felismerik, és mutogatnak felé, egyszer még takargatta is magát, nehogy beszóljanak neki - mesélte az [origo]-nak.
Vágólapra másolva!

Kivel a legjobb a kapcsolatod a csapatban?

Alapvetően mindenkivel igyekszem jó viszonyt kialakítani. Sokáig Regina volt a legjobb barátnőm, hiszen már a szereplőválogatáson is hamar egy hullámhosszra kerültünk. De az Éjjel-nappal Budapest-ben gyorsan változnak a dolgok. Szeretem, amikor az egész csapat együtt van, bulizunk, vagy közösen megyünk valahova.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]


Forgatáson kívül is összejártok?

Vannak közös bulik, de ezek nem olyan óriásiak, főleg kettesével, hármasával járunk össze, és akkor sem szórakozóhelyekre, hanem valakinél összeülünk és beszélgetünk. Ha ugyanis valahol megjelenünk együtt, mostanában már megismernek minket, és előfordulhat egy kis felfordulás.

A hatos villamosra szívesen szállsz fel, mióta elindult a sorozat?

Egyedül már nem is szállok fel a villamosra, nehéz elviselni ilyenkor az emberek tekintetét, összenézését és sugdolózását.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]


Volt valamilyen kellemetlen élményed?

Nem kellemetlen, csak furcsán éltem meg például azt, hogy még a sorozat elején utaztam egyedül, és három srác mellettem éppen az Éjjel-nappal aktuális részét elemezte. Marcinak akkor volt az a kínos jelente, amikor néhány idősebb nő kikezdett vele. A három fiú a villamoson szidta Marcit, hogy mekkora lúzer, hogy nem ment be a jacuzziba a nők mellé. Takargattam az arcomat, hogy ne vegyenek észre, aztán gyorsan leszálltam.

Mennyire volt nehéz hozzászokni az új életstílushoz?

Nagyon nehéz volt megszokni, főleg a sorozat elején tényleg éjjel-nappal forgattunk. Alig jutott időm magamra vagy a barátaimra.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Volt olyan szituáció, amely megviselt? Például a Marcival való kapcsolat vagy az állandó veszekedések Anikóval?

Korábban nem kerültem még ilyen helyzetbe, nem tudtam milyen nehéz, ha odaköltözik a közös lakásunkba életem szerelmének az exe, és ráadásul megint összefekszenek. 15 évesen nagyon durván felhúztam magam azon is, ha a barátom ránézett egy nőt ábrázoló plakátra, voltak megborulásaim, de ennyire durva féltékenységi jeleneteket nem rendeztem korábban.