Díjazott lett a Borgiák, a South Park

Vágólapra másolva!
Szeptember 15-én este kiosztották az Egyesült Államokban a kreatív Emmy-díjakat, Homonnay Gábor jelmezkivitelező is kapott, akárcsak Heidi Klum és a Halálos fogás című műsor is.
Vágólapra másolva!

Kreatív Emmy-díjat kapott Heidi Klum és Tim Gunn a Project Runway című versengős reality műsorvezetői munkájáért, a sorozatban látott vendégszínészek közül pedig Dan Bucatinsky (Scandal - Botrány) és Carrie Preston (The Good Wife – A férjem védelmében) lett kiemelve, többek közt.

Munkája és az egész magyar stáb nagy elismerésének nevezte Homonnay Gábor jelmezkivitelező kreatív Emmy-díját, amelyet a Borgiák című televíziós sorozatban való közreműködéséért ítéltek neki magyar idő szerint hétfő hajnalban az egyesült államokbeli Los Angelesben. Felidézte, hogy nagyon sok magyar dolgozott a produkcióban, volt, hogy egy forgatási napon 15-20 varrónő, szabász és 40-50 öltöztető is a helyszínen volt, ezért a díj nemcsak az ő munkájának, hanem az egész magyar stáb teljesítményének az elismerése is.

A valóságshow-k közül a Undercover Boss nyert, a dokumentumfilmek vagy nem fikciós szériák közt az American Master futott be. Az animációs műsorok közül a South Park: Raising The Bar lett díjazott, a drámai sorozatok közt pedig a House of Cards is nyert egyet, a legjobb castingért. A leglátványosabb reality a Halálos fogás lett. A további nyerteseket itt találja.