A fél szakma megjelent a Társas Játék bemutatóján

HBO, sorozat, Társas Játék, bemutató
Vágólapra másolva!
Az HBO levetítette a partnereinek, a meghívott újságíróknak a Társas Játék második évadjának első három epizódját – az állófogadással és Budapest Bár-koncerttel összekötött fogadáson számos olyan színész is megjelent, akik nem szerepeltek a sorozatban. 
Vágólapra másolva!

Az eredeti, első évados Társas Játék kedvező hazai kritikái után az HBO előbb leforgatta a Terápia első évadját, majd nekiállt előbbi folytatásának, amely már jóval több munkát igényelt. A második szezon már nem csak rendezésben és a színészeit tekintve magyar, hanem a sztori is teljesen hazai, csak éppen a karaktereket vitték tovább.

Az állófogadással és Budapest Bár-koncerttel összekötött fogadáson, ahol bemutatta a csatorna az első három epizódot, a fél szakma megjelent, eljött sok színész, tévés, feltűnt a vendégek közt Oroszán Szonja, Osvárt Andrea, Szabó Győző, Till Attila, Kamarás Iván, Liptai Claudia, D. Tóth Kriszta, Palvin Barbara, Bereczki Zoltán, Frei Tamás, többek közt. A sorozatról kritikát a tévés premier után írunk, az eddig megjelent cikkeinket, interjúinkat itt találja.

Több képért klikk a fotóra! Fotó: Mudra László - Origo