Kovi ott sem volt első két pornófilmje forgatásán

Kovács István Kovi interjú pornófilm szex
Kovács István, Kovi
Vágólapra másolva!
Műtét miatt nem volt ott cége első két filmjének felvételén, de a kórházban, ahol feküdt, féllábú betegek is érdeklődtek a képek iránt.
Vágólapra másolva!

Az első meghirdetett casting napjára kapta meg kórházi beutalóját, a térdét kellett újra műteni – emlékezik Kovács Kovi István producer videoblogjában azokról az időkről, amikor a Franciás pezsgő és a Buja gyertyák, azaz első két felnőttfilmje forgott. „Borzasztóan fájt akkoriban a térdem minden lépésnél, nem akartam halasztani, újabb hónapokat várni a műtétre. Az operatőr kollégám egyedül megcsinálta a castingot, a forgatásra pedig egy barátom ment el, mint egy supervisor, nála volt a pénz, ő felügyelt mindent. Akkor még nem digitális kamerákkal fotóztunk, a diákat másnap meg behozta a kórházba. Még a féllábúak is átbicegtek hozzám, hogy megnézzék a felvételeket."

Kovács István Forrás: Origo

A Luxx Videó első két filmje tehát így forgott le, a producer nélkül, aki viszont a vágásnál már jelen volt a stúdióban, és lenyűgözve nézte a félszobányi méretű berendezéseket, monitorokat, a keverőasztalt - akkor döntötte el, hogy marad az iparban.

Kovi szerint a hazai pornófogyasztók elsősorban azért kaptak rá filmjeire, mert szándékosan úgy hirdette őket, hogy magyar filmek, magyar szereplőkkel, és ez izgalmassá tette azokat egy olyan időszakban, amikor még csak külföldi pornót nézhettek itthon. Az első tízben volt, aki itthon videotékát nyitott, erről is mesél blogjában.

Olvasnivaló: mi van Monique Covet-val, Michelle Wilddal és Maya Golddal?