Baukó Éva keményen szapulja Aleskát

Aleska, VV Éva, Celeb vagyok, ments ki innen
Vágólapra másolva!
A Való Világ 4 törtetője nehezen viseli, hogy nem ő van a középpontban: még csak egy napja vannak a negyedik Celeb vagyok, ments ki innen! játékosai a dzsungelben, máris kiakadt Aleskára, akit megállás nélkül szapul a többieknek. Úgy tűnik, VV Éva nem hazudtolja meg önmagát, ha rajta múlik, lesznek balhék a táborban bőven.
Vágólapra másolva!

Először Aleska Diamond magával vitt személyes tárgya, egy trapéz verte ki a biztosítékot VV Évánál, féltékenykedve figyelte, ahogy a lány Puskás Peti segítségével felszereli egy fára, majd rövid bemutatót tart a többieknek. "A hangjától volt hangos az erdő, megpróbálta felszerelni azt a trapézt, amit magával hozott. Igazából ez az egész dolog engem érdekelt, a szerepelgetéséből kezd elegem lenni” – kezdte a panaszt a kamerákba, majd azt is elmondta, hogy a lány "kezdi nála kihúzni a gyufát.”

Később Nyertes Zsuzsának és Bunyós Pityunak is szapulta csapattársát, többször hangoztatva, hogy idegesíti a folyamatos szereplése és a hangja. VV Éva nem érti, miért Aleskát szavazták be a nézők az első bátorságpróbára, amikor ő sokkal ismertebb és népszerűbb nála. "Azért, mert pornó-Oscarja van?” – tette fel a kérdést a többieknek, és többször utalt Aleska felnőttfilmes munkáira. A VV4 törtetője azt ígérte, hogy nem bírja sokáig, hamarosan ki fog törni, és lekiabálja a lányt.

Aleska Diamond és VV Éva a dzsungelbe költözés előtt Forrás: RTL Sajtóklub/Völgyi Attila