Bódi Sylvi: Betelt a pohár

Celeb vagyok, ments ki innen!, Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
A Celeb vagyok, ments ki innen! után Bódi Sylvi először kiakadt az RTL Klubra a róla készült meztelen képsorok miatt, majd szóba jött az is, hogy beperelné a csatornát. Később felmerült, hogy a Playboy magazinnal szerződést szeghetett azzal, hogy ruha nélkül mutogatta magát a nyilvánosság előtt. A modellnél betelt a pohár, és a közösségi oldalán üzent.
Vágólapra másolva!

Bejegyzését úgy indítja, hogy inkább nem is kommentálja az elmúlt hetek sajtóban megjelent híreit, aztán mégis belekezd. "Több mint 10 éve vagyok a reflektorfényben, s ez idő alatt folyamatosan jelentek meg rólam a jobbnál jobb, igazabbnál igazabb cikkek. Eltelt több mint tíz év, de úgy látszik, hogy nem akar engem megunni a tisztelt bulvármédia. Bár igen megtisztelő, de nehéz elhinnem, hogy még ennyi idő után is minden szart (már bocsánat) eladnak a nevemmel. Nem unják? Miért tartanak olyan érdekesnek, hogy mindenféle agyament sztorit gyártanak rólam és árulják vele nyomdai és online produktumukat?!" – fakadt ki.

Főként az október 3-án nyilvánosságra került hírek bosszantották fel a modellt, miszerint felszedett a dzsungelben egy technikust, a telefonszámát pedig egy faágba vésve adta át neki. "A mai vezető hírek minden képzeletet felülmúlnak. Minden valóságalapot nélkülöző, valótlan tényállításokat és híreszteléseket tartalmazó cikkek. Az ismerőseim meg szokták kérdezni, hogy mi volt a legnagyobb hülyeség, amit valaha írtak rólam. Az a helyzet, hogy már annyi van, hogy számom sem bírom tartani őket."

Bódi Sylvi kiakadt a róla szóló hírek miatt Forrás: RTL Sajtóklub/VolgyiAttila.hu

Tisztában van azzal, hogy közszereplőként többet kell tűrnie, de úgy érzi, ennek is van határa. "Van amin nevetünk, van amire tojunk magasról, és bizony van olyan is, amit nem hagyunk annyiban, és megfelelő jogi és egyéb lépéseket teszünk. Nem ez az első eset, hogy a bulvársajtó sztorit gyárt, csak éppen oszthatnák már valaki másra a főszerepet" – foglalta össze.