A feleséggyilkos színész maga hívta a rendőrséget

Vágólapra másolva!
Michael Jace őrizetben, a felesége meggyilkolásával gyanúsítják. A gyerekek is a házban voltak a lövések idején.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, május 19-én, helyi idő szerint hétfő este, Los Angelesben letartóztatták Michael Jace-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy lőfegyverrel végzett feleségével – írta a Variety. A tragédia mögött családi veszekedés állhat.


A TMZ a nap során kiderítette, hogy az asszony nem sokkal a vita előtt érkezett haza a gyerekekkel, így Jace két, tízéves kor alatti gyereke is a házban volt a veszekedés és a gyilkosság pillanatában. A gyerekeket a rendőrségre vitték, miután a színész maga hívta ki a hatóságot, és letartóztatták. Helyi idő szerint este fél kilenckor telefonált: "Lelőttem a feleségem" - mondta a a lap állítása szerint. A férfi az instrukcióknak megfelelően a telefon mellett várakozott, amíg kiért a rendőrség, és megtalálta a 40 éves April Jace holttestét.

A Los Angeles Times szerint a lőfegyvert nem találták meg a színésznél. Jace egymillió dolláros óvadékért cserébe elvileg szabadlábon védekezhetne, de a lap szerint komoly adósságai voltak.

A színész számos produkcióban volt látható, főképp a Kemény zsaruk 89 részéből emlékezhetünk rá. Mellette játszott a Mentalistában, a Helyszínelőkben, a Nikitában és a Terepen négy epizódjában is.