Horváth Éva már az első nap pánikba esett

Horváth Éva
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub hamarosan visszahozza a képernyőre a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow-ját, ami 2008-ban már két szériát megélt a csatornán. Az argentínai kalandok hat év elteltével is elevenen élnek Horváth Évában, aki az első csapattal költözött be a táborba. Szerinte a közösség összetartása a legfontosabb, számtalan jó beszélgetést folytatott a többiekkel, a legmegrázóbb élménye pedig az első naphoz kötődik.
Vágólapra másolva!

A megérkezés pillanataiban érezte, hogy nem egyszerű játékról van szó, az első akadálynál nagyon pánikba esett. "A legkeményebb próbatétel számomra a táborba való bejutás volt. A helyszínt előre tesztelték, mert nyilván nem az a cél, hogy bárki súlyos sérülést szenvedjen egy tévéműsorban. A tesztelés óta azonban annál a vízesésnél, ahol le kellett ereszkedni, hatalmas esőzések voltak. Míg ereszkedtem le, töménytelen mennyiségű víz csapódott az arcomba, levegőt is alig kaptam, és olyan érzésem volt, hogy megfulladok. Pánikba estem, próbáltam ellökni magam a sziklától vagy kikötözni magam. Végül szerencsésen megérkeztünk, de annyira belecsavarodtam a kötelembe, hogy alig tudtak kiszedni belőle.”

Horváth Éva Forrás: RTL

"Nagyon sok múlik azon, hogy milyen a csapat, kikkel tölti az ember azt a három hetet. Nálunk minden nagyon jól működött a csoporton belül, Falusi Mariann anyáskodott és jókat főzött nekünk, Soma saját életfelfogásában sokat mesélt, Henivel és Bárdosi Sanyival jókat beszélgettem, és Győzike volt a viccfelelős. Ezzel a csapattal bármikor szívesen visszamennék” – mesélte.

Több bikinis, Celeb vagyok-os fotót itt talál.