Hujber Feri bepöccent, eltüntetné a Morning Show-t

Hujber Ferenc
Vágólapra másolva!
Nem utazik az RTL-es valóságshow-val Afrikába, bár a csatorna szerint nem is hívták.
Vágólapra másolva!

Hujber Ferenc Facebook-oldalán fakadt ki, előbb kifejtette, hogy mennyire kibukott azon, amikor Sebestyén Balázsék az ELTE gólyatáborában megerőszakolt nő esetét elütötték pár poénnal, majd bejelentette, hogy célja a Morning Show tagjainak eltüntetése a médiából.

"Tárgyalások folytak,hogy a Celeb vagyok,ments ki innen! műsorban szerepeljek, de természetesen ezek után ezt is lemondom, csak, hogy ne kelljen együtt lennem ezekkel az emberekkel. És az RTL Klubtól is azt várom, hogy ezek után határolódjanak el a műsorvezetőjüktől. Balázsékkal jó ideje elszaladt a ló, pedig csak Budapesten világhírűek. Én viszont sokat járok vidékre, ahol a legtöbben utálják őket" - írja.

Hujber Ferenc Forrás: RTL Sajtóklub

"Azért tisztáztam annak idején a múltammal és a magánéletemmel kapcsolatosan tudatosan mindent, hogy senki se köthessen belém, ha valamilyen üggyel kapcsolatban kiállok a világ elé. Akkoriban többször is elmondtam: rá fogok még lépni egy-két ember lábára. Nekem nincs vesztenivalóm" - áll a szövegben.

Az RTL szerint nem is hívták komolyan

A színész a Life-hu-nak nyilatkozott: "Egy hétig gondolkodtam, egy hétig ültem ezen a levélen. Sebestyén Balázsék már annyi embert megbántottak, annyi emberbe belerúgtak, most azonban túlmentek minden határon. A nőket, a gyermekeket bántották. Hamarosan a feleségem világra hozza a kislányunkat, nyilván most még érzékenyebb vagyok erre a témára. De ha a kisfiamra gondolok, őt sem szeretném kitenni semmilyen veszélynek."

A Life.hu megkereste a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor kreatív producerét, Herman Pétert, aki szerint nem számoltak vele egyáltalán műsorban, csak egy előzetes hívás volt részükről. Úgy véli, hogy a színész csak Sebestyén Balázsék és az RTL Klub hátán felkapaszkodva szeretne magának publicitást szerezni.