Mindig a nulláról kezdi a Barátok közt új főszereplője

Gubík Ági
Vágólapra másolva!
Hiába ismert, Gubík Ági úgy érzi, újra és újra bizonyítania kell.
Vágólapra másolva!

A Barátok közt-be új Berényi érkezett, a karaktert a Hacktion-ben is látott Gubík Ági formálja meg. Nem tart attól, hogy beleragadna a szerepbe. „Szlovák és cseh filmes munkáim miatt szerintem nincs skatulya. Míg itthon többször játszom gazdag, sikeres nőt, külföldön gyakran a társadalom perifériájára sodródott figurát kapok. A szlovák filmben prostituáltat alakítok, a cseh film pedig egy zsidó családról szól" – mesélte az RTL Klub reggeli műsorában.

Gubík Ági Forrás: Facebook

Úgy érzi, hogy bármilyen munkába fog, mindig a nulláról kell kezdenie. Édesanyja az idén lett nyugdíjas, és ez jó, mert a rengeteg munka (színház, nagyjátékfilm, tévésorozat) mellett kellett is, hogy legyen, aki vigyáz 12 éves fiára.

A Barátok közt stábjának hálás, mert mindenki nyíltan, kíváncsisággal fogadta. „Amúgy egy új csapatba beilleszkedni mindig nehéz, sok energia megy el arra, hogy megfeleljek" – magyarázta.

A színésznő korábban az Origónak is mesélt a kezdetekről: "Behívtak egy próbafelvételre, majd röviddel utána Kalamár Tamás felajánlotta a szerepet, én pedig nem vacilláltam, rögtön elvállaltam a felkérést. Úgy gondolom, engem már kiszemeltek erre a szerepre, csak szerettek volna meggyőződni arról, hogy helyt állok Berényiként a képernyőn. Nem tudom, mi alapján döntöttek mellettem, de nem is tartom fontosnak a miérteket, ez legyen a producer titka."

Többet itt olvashat a Barátok közt új főszereplőjéről, a Filmklub korábbi interjúját pedig itt találja.