Eladósodott a Való Világ őrült szereplője

Való Világ 7, VV, VV Dennis
Vágólapra másolva!
A hatodikként beköltöző villalakó már az első adásban olyat produkált, amire nem volt példa a Való Világ történetében: az élő show-ban jelentette be, hogy szakít a nézőtéren ülő barátnőjével, mert szabad férfiként akar élni a villában. A VV7 játékosa a beköltözés előtt az Origónak elmondta, hogy mindennél fontosabb számára az RTL II valóságshow-ja, egyrészt szeretne rapperként befutni, másrészt a zenélés miatt nagy hiteltartozást halmozott fel, és ezt fizetné vissza a fődíjból.
Vágólapra másolva!

A villalakó szereti felhívni magára a figyelmet, és biztos abban, hogy ezt a játékot neki találták ki. "Egy-két embernek biztosan az agyára megyek, de ez is a célom. Én az leszek, aki akkor kel fel, amikor mindenki lefekszik aludni, és megtréfálom vagy megszívatom a lakókat. Több ötletem is van már arra, hogy kiakasszam vagy csak szórakoztassam a többieket, és van egy olyan haditervem, amit mindenképp véghez akarok vinni, azzal remélhetőleg a döntőig szárnyalok majd."

VV Dennis a beköltözés előtt Forrás:RTL Sajtóklub

Évek óta zenéléssel foglalkozik, egy barátjával alkotnak duót, amiben ő rappel. "Megbotránkoztató a zenénk, és szeretném, ha minél többen ismernének meg minket. Én nyomom a szöveget, a barátom pedig a magas C-t is kiénekli, nagyon különleges dolgot hozunk össze ketten. A legbüszkébb a Party Baby 1 és a Party Baby 2 című dalunkra vagyok, főleg amiatt, hogy 200 ezren meghallgatták már. Eddig 12 számunk van, és 4 klip készült el, viszont anyagilag sosem voltam úgy eleresztve, hogy erre teljen, így hitelt kellett felvennem. Elég sok pénzről van szó, szóval lenne helyük a millióknak, hogy ezt is rendezni tudjam" – mondta.

Forróvérűnek tartja magát, mindene a szex és a nők társasága, így már a beköltözés előtt biztos volt benne, hogy nem lesz hűséges a barátnőjéhez. "Félt a barátnőm a show-tól, mert nagyon jól tudja, hogy milyen vagyok. Szeretek bulizni, nem bírom ki egy hétnél tovább testi kapcsolat nélkül, és szeretek új nőkkel megismerkedni. Nem vagyok hűséges típus, 27 évesen még nagyon lazán élem az életem, de megvannak az álmaim."

Megérkezés a villába Forrás:RTL Sajtóklub

Pálinkát és vörösbort iszik szívesen, egyszer a barátaival fennakadtak egy drótkerítésen, amikor ittasan mentek hazafele. "Szoktam őrült dolgokat csinálni: egyszer például annyira berúgtunk, hogy nem bírtunk kijönni a drótok közül, a kerítésnek támaszkodva röhögtünk hosszasan, majd csak másnap vettem észre, hogy milyen komoly sérüléseket szenvedtem az éjszaka. Tele voltam vérző sebekkel, és csupa folt volt a hátam és az oldalam" – mesélte.

Szavazzon: