Keservesen hamis dallal is továbbment Kovács Gyopár

Női párbaj volt a műsorban
Vágólapra másolva!
A fiatal lány a Rising Starban előbb egy rettentő produkcióval sokkolt, olyannal, ami kiürít egy külvárosi karaokebárt is, de a kiesés előtti párbajban korrigált, bizonyította, hogy nem reménytelen eset. Kihullott Udvarias Anna.
Vágólapra másolva!

Jobb-rosszabb produkciók sorjáztak a Rising Starban, a párbajrendszer miatt a veszélyzónába került a titkos esélyesnek tartott Singh Viki (őt Gondi Helén küldte oda) vagy Fehérvári Gábor Alfréd (őt meg Czibi Norbert intézte el). Peter Srámek abból él, hogy a magyarok nosztalgiájára épít (Wake Me Up a Whamtől, Lady Carneval), most a Kislány a zongoránál volt soron, olyan volt, mint egy Koós János-paródia a Nóta TV-ről, ennek ellenére ezzel a táncdalos fellépéssel is könnyen lépett túl Palmer Izsákon. „Ez inkább egy geg volt, egy vicc" – kommentálta Pásztor Anna.

Kovács Gyopár kis híján kiesett Forrás: TV2

Kovács Gyopár csak 40%-ot kapirgált össze, de ezt inkább szépségével érte el, keservesen hamis produkciója hallatán nyilvánvalóan sok énektanár összerezzent. A háttértáncosok sem dallamra mozogtak, csak ide-oda rohantak, szimbolikusan, mintha riadtan kutattak volna egy menekülőút után. Feke és Pásztor mégis igent adtak neki, előbbi a „szeme csillogása" miatt, holott azt gondolnánk, hogy ez valahol egy énekverseny. Mező kishitűségről és rémületről beszélt, ő valahogy ezt látta a szemében. „Nem tart ott, hogy a Rising Star végén akarjam látni. Nagyon egyszerű" – vetette oda Kero. Palmira nagyon simán küldte Gyopárt a kispadra.

Női párbaj volt a műsorban Forrás: Origo

Neki kellett tehát ellenfelet választania, mint az este leggyengébbje. Párbajdala sokkal jobban sikerült, mint az előző, de hamis hangok azért itt is akadtak, három zsűritag is felfelé mutató nyilat adott neki. Mező voksolt csak ellene, de Adele Make You Feel My Love című dalával visszahozta magát a versenybe.

Udvarias Annát választotta ellenfélnek, aki - nomen est omen - udvariasan dicsérgette őt: „Gyopár egy édes kis virág" – mondta dala előtt. Ő a Roxette It Must Have Been Love című dalával próbálkozott, de csak 60%-ot szerzett. A zsűriből megint csak Mező szavazott nemmel, így a közönség ejtette ki.