Egy szőke meg egy barna csábító megy az Éden Hotelbe

Éden Hotel, Barbi
Vágólapra másolva!
Két lány alighanem kiesik a héten. Az újoncok egyikének volt már egy nyomorúságos találkozása a magyar celebvilág legaljával.
Vágólapra másolva!

Az Éden Hotelben a múlt héten férfitúlsúly volt, hatan jutottak öt női versenyzőre, Milán önhibáján kívül ki is hullott – de nem nagy kár érte, mert láthatóan annyi taktikai érzék szorult belé, mint Berki Krisztián egy fehérjeizolátumos bödönébe. A héten viszont több lány lesz bent, mint fiú, tehát a másik oldalon várható izgalom. Azt tippeljük, hogy egy lány a szerdai vagy csütörtöki adásban csomagol, a másik kieső pedig a pénteki párválasztó után.

Éden Hotel, Barbi Forrás: TV2

A szőke Barbara 24 éves, Balatonalmádiban él, és hoszteszként dolgozik. „Szerinte nem lehet előre taktikát kitalálni, mert nem tudni, milyen emberek vannak odabent. Úgy érzi, nehéz dolga lesz bent, mert a kezdőcsapat már összetart, és könnyen kitúrják az újakat" – áll az adatlapján, és nem is téved nagyot, mert az előző két Éden Hotelben is olyanok nyertek, akik az első perctől kezdve benn voltak.

Beus szája szerfelett különös Forrás: TV2

Van egy Beus becenevű, 19 éves, Isaszegről érkezett játékos is, neki volt már egy nyomorúságos találkozása a magyar celebvilág legaljával, hiszen VV Cristofel barátnője volt. „Fiatal kora ellenére kiemelkedő jómódban él, Maseratival jár. Hogy miből, senki nem tudja, hiszen saját elmondása szerint az érettségi óta hobbiszinten modellkedik és pihen" – áll a lapon.