Király L. Norbi meghökkentő külsővel bukkant fel

Király L. Norbi
Vágólapra másolva!
Gyerekkora óta beszólogattak neki a külseje miatt, az egykori X-faktoros egész életében komoly gátlásokkal küzdött. Király L. Norbi azt mondja, nem érdekli mások véleménye, most mégis változtatott magán.
Vágólapra másolva!

"Mindig zavart a külsőm. Egy idő után sikerült túltennem magam azon, hogy cikiztek és szívattak, de gyerekkorom óta komplexusaim voltak emiatt" – mesélte.

"Ha az ember változtat magán ezt-azt, amivel nincsen megbékélve, és amit nem tud magán elfogadni, nem azt jelenti, hogy elveszíti a kisugárzását. Mind itthon, mind pedig külföldön ismerünk olyan előadókat, akik rommá plasztikáztatják magukat, mégis istencsászárok" – magyarázta a Mokkában.

Király L. Norbi stílust és külsőt váltott Forrás: Király L. Norbi / Facebook

Zeneileg is megújult

Elmondása szerint nem a környezet miatt szánta rá magát a változtatásra, hanem saját maga miatt, hogy végre jól érezhesse magát a bőrében.

Eljutottam arra a pontra, hogy nem érdekel az emberek véleménye."

A zenében is váltott, a rockot felváltotta a popzene. "A rockot a hátam mögött hagytam, új irányt vettem zeneileg, és az életem is megváltozott, hiszen most már apa vagyok, született egy kisfiam. Nem akarok folyton a tévében és az újságokban szerepelni, volt egy időszak, amikor még az is hír volt, hogy vettem egy kiló mandarint a boltban. Megvoltak az előnyei és a hátrányai, de szeretnék elhatárolódni a celebségtől" – mesélte korábban az Origónak.