Eltört a sorozatszínész nyaka, örökre lebénulhat

Soap Talk Show Taping California Disney Adventure Soap Talk One Life to Live Nathaniel Marston Full Length ENTERTAINMENT CELEBRITY Catherine Hickman
ANAHEIM, CA. - MAY 30: Actor Nathaniel Marston signs an autograph during the taping of the Soap Talk television show at the Golden State Amphitheatre, Disney's California Adventure May 30, 2003 in Anaheim, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Nathaniel Marston 40 évesen szenvedett súlyos autóbalesetet, az orvosok nem biztatják sok jóval a családot.
Vágólapra másolva!

Nathaniel Marston a hétvégén súlyos autóbalesetet szenvedett, többek között a nyaka és pár bordája is eltört, a tüdeje összeomlott, több belső sérüléssel került az intenzívre. Az orvosok első reakciója nem volt túl biztató,

annak sem zárták ki a lehetőségét, hogy a férfi nyaktól lefelé örökre lebénul,

és élete hátralevő részében csak lélegeztetőgéppel lesz képes lélegezni.

Nathaniel Marston egy autogramosztáson 2003-ban Forrás: Getty Images/AFP/Frederick M. Brown

A színész édesanyja a Facebook-oldalán folyamatosan tájékoztatja a nyilvánosságot a fia állapotáról, és arra kéri a barátokat és a rajongókat, hogy imádkozzanak a férfi felépüléséért. A legutóbbi poszt szerint Marston még mindig kritikus állapotban van, de egy műtét rendben lezajlott, már legalább látnak némi reményt a gyógyulásra.

Marstont leginkább a One Life to Live című szappanoperából ismerheti a közönség,

ott hat év alatt 194 epizódban játszott, 2007-ben hagyta ott a produkciót. Ezután is láthattuk azonban a képernyőn, olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a Különleges ügyosztály, A nagy svindli, a Castle vagy a Zsaruvér.