Csalódott Linczényi Márkó a Got Talent után

A Got Talent két zsűritagja
Vágólapra másolva!
Három kedvence nem jutott tovább a show-ból.
Vágólapra másolva!

„Le vagyok döbbenve, az én három kedvencem nem jutott be a négy közé. Ez számomra teljesen hihetetlen" – nyilatkozta a zsűritag megrökönyödve az RTL-nek. Mint kiderült, ő a fináléba került hármas helyett inkább a Quartzbox, Liko és Dave, illetve a Nylon Group továbbjutását ünnepelte volna. „Én azokra szoktam szavazni, akik érzelmileg megérintenek. Ez most nem ment át, vagy a szavazóknak más a fontos, mint nekem" – elmélkedett.

A Got Talent két zsűritagja Forrás: RTL

Csuja Imre szerint sokszor van olyan, hogy nagyobb karriert csinál az, aki hamarabb kiesik, mint aki később megnyeri az adott tehetségkutatót. „A látványra, az energiára mentek rá a nézők. El kell fogadni, amit a közönség mond" – magyarázta.

Csujának részben igaza van: a Csillag születik első évadja után Kovácsovics Fruzsina, Janicsák Veca és Kocsis Tibor is látványosabb karriert csinált, mint a győztes, Utasi Árpi, igaz, más módon is próbálkoztak. A harmadik Csillag születiket László Attila nyerte, de régóta nem hallani felőle: abban a mezőnyben eltűnt Csemer Boglárka, ő viszont mostanában gyakran felbukkan. A negyediket Mészáros János Elek nyerte: tegye fel a kezét, aki idén volt a koncertjén!

A hazai Got Talent élő szakaszából eddig két show ment le, hat továbbjutó készülődhet a jövő szombati fináléra. A legutóbbi adásról itt olvashat hosszabban.