Kerekes Vica dögös doktornőként tűnik fel

Egynyári kaland, Kerekes Vica
Vágólapra másolva!
Több játékfilmben és tévésorozatban szerepelt már, legközelebb április 26-án tűnik fel a megújult Duna képernyőjén, Dyga Zsombor Egynyári kaland című alkotásában elvált doktornőt alakít.
Vágólapra másolva!

Kerekes Vica játssza az új magyar ifjúsági sorozat Éváját, aki egy harmincas éveiben járó elvált doktornő. A történet szerint hozzá fordul majd egészségügyi gondjaival a Vecsei Miklós által játszott Péter. A dögös nő rögtön kiveti a hálóját a tinédzserre, amint a fiú belép a rendelőbe, máris megpróbálja majd felszedni.

Doktornőként egy fiatal fiúra veti ki a hálóját Forrás: Bara Szilvia

A színésznő mellett számos kezdő színész és ismert arc megjelenik majd a történetben, főszerepet kapott Vecsei Miklós, Rubóczki Márkó, Héricz Patrik, Döbrösi Laura, Schmidt Sára és Dobos Evelin. Főbb és epizódszerepekben Mucsi Zoltán, Fullajtár Andrea, Kerekes Vica, Hirtling István, Kálloy Molnár Péter, Mátyássy Bence, Seress Zoltán és Szorcsik Viktória tűnnek fel.

Elvált, harmincas nőt alakít Forrás: Bara Szilvia

Az épp leérettségizett fiúk és lányok nyári élményeit dolgozta fel Kovács M. András forgatókönyve, a történet az érettségi megszerzése és a nyári szezon vége közti időszakot öleli fel. Az Egynyári kaland végig a Balatonnál, Balatonfüreden játszódik, és a fiatalság, önfeledtség, buli hangulatát eleveníti meg, de komoly hangsúlyt fektet a barátság, összetartozás, szerelem, szex és útkeresés témakörére is, vagyis mindarra, ami ezt a korosztályt leginkább érinti.