Vajna Tímea munkát kapott a TV2-csoportnál

Palácsik Tímea interjú, Szily Nóra, Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
Hétfőtől egy héten át Vajna Tímea vezeti a FEM3 Cafét Váczi Gergő oldalán. Andy Vajna felesége műsorvezetőként még nem próbálta ki magát, a reggeli műsorban kedvenc témái jönnek majd elő.
Vágólapra másolva!

Többször volt már jótékonysági események háziasszonya, de műsorvezetőként csak most debütál. „A szerkesztő kollégáktól mindig megkapom a másnapi adás témáit, amelyekből alaposan felkészülök. Czippán Anett is a segítségemre volt, és ellátott pár jó tanáccsal. Pénteken már felvettünk Gergővel egy jó hangulatú beharangozót; úgy érzem, jól fogunk együtt dolgozni, és remélem, ezt a nézők is tapasztalják majd. Korábban már találkoztunk, de akkor ő kérdezett engem. Tudom, hogy mindenben számíthatok rá, ha elakadnék, a profizmusával kisegít majd. Szerintem remek hétnek nézünk elébe, hiszen a kedvenc témáim is terítékre kerülnek majd" - mondta el a Blikknek.

Az adásba vendégként érkezik állatidomító, Vajna Tímea kedvenc sportjáról, a jógáról is lesz szó, valamint szépségtrükköket is mutatnak majd. „Úgy tervezem, hogy a pénteki adásba behozom magammal az egyik cicámat, Chanelt is" - tette hozzá.

Egy hétig lesz képernyőn Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Andy Vajna neve korábban már felbukkant a TV2-vel kapcsolatban, mint lehetséges vásárló vagy befektető, bár erről a felek nem nyilatkoztak.