Tóth Gabi és Trap kapitány valamire készül

Tóth Gabi, Trap kapitány
Vágólapra másolva!
Az énekesnő és egykori mentoráltja, a Tha Shudras frontembere csatlakozott egy erdőmentő akcióhoz, május 23-án kezdik az erdők megtisztítását.
Vágólapra másolva!

"Célunk, hogy megmentsük a különböző bolygókat a mi előző bolygóink hibáinak tanulságaiból. Nagyon szép ez a bolygó, viszont szomorúan vettük észre, hogy az emberek nem veszik komolyan a természetet és nem figyelnek arra, amin élnek. Ezért gondoltuk, hogy elindítunk egy erdőmentő akciót, ahova elhívjuk a rajongókat és azokat is, akik nem szeretnek minket" - mondta el Trap kapitány.

Tóth Gabi és Trap kapitány szombaton kezdik a mentést Forrás: Tóth Gabi / Facebook

Az újpesti Farkaserdőben indul az erdőmentés, a fiúkhoz csatlakozott x-faktoros mentoruk, Tóth Gabi is. "Büszke vagyok rájuk, mert nagyon szép dolog, hogy ilyen nemes ügyek mellé állnak. Szoktak mászkálni az erdőben, és nem mellesleg én is, mert ott tudok kicsit eltűnni és kikapcsolni, eggyé válni magammal.

Szenvedélyes csaj vagyok, megélem a pillantot, de nekem nagyon fontos a harmónia, amit az ember csak magában tud megtalálni.

Az igazán nagy egyensúly az, mikor meg tudunk állni megfigyelni a természetet. Ehhez nem kell pénz, cask az, hogy vegyünk észre, ami körülöttünk van" - mesélte az RTL Klub reggeli műsorában.

Gyerekkora óta nagy természetjáró, manapság is gyakran eljár a Farkaserdőbe vagy Dobogókőre, ezért nem gondolkodott sokat, mikor felkérték. A Tha Shudras anyagilag is támogatja az erdőmentőket, az új albumuk után befolyt összeg egy részét felajánlották az alapítványnak.