Rúzsa Magdit követi, és sok pénzről mond le Vastag Csaba

Vastag Csaba énekes, interjú
Vágólapra másolva!
Azt állítja, felhagy a jól jövedelmező, de szakmailag semmit nem jelentő félórás haknikkal.
Vágólapra másolva!

A legtöbb tehetségkutatóban feltűnt énekes a show után haknizni ment, hiszen így tudott bevételhez jutni, így tudta körbeutazni az országot, így tudott eljutni rajongókhoz. Rúzsa Magdi inkább kevesebb fellépést vállalt, törekedett nagykoncerteket adni, komplett zenekarral - az más nívó, mint kis színpadon, falusi hurkafesztiválon, félig playbackről kornyikálni 25 percet. Most előbbi útra lép az első hazai X-Faktor győztese, Vastag Csaba is.

Vastag Csaba énekes Fotó: Pályi Zsófia - Origo

"Egy haknin lemegy a félóra, aztán már rohanok tovább a következőre. Az élő zenés bulikon van idő utána is dedikálni, foglalkozni a rajongókkal. Emellett a színházi feladatok, mint a Grease és a Játékkészítő, valamint a zenekari próbák sok időt vesznek el, így valamiből vissza kellett venni. Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk a csapatommal, hogy

Igen, ez azzal jár, hogy eleinte kevesebb lehet a bevételem... Sőt úgy döntöttem, a saját pénzemből be is fektetek a produkcióba, hiszen enélkül nem lehet minőségi koncertet csinálni. Persze ezzel a fellépés ára is több lesz, és ritkábban látnak majd, hiszen kevesebb lesz a koncertem, de hiszem, hogy ez az egyetlen járható út" – mesélte a Blikknek.

Az énekessel az Origo is interjúzott hosszabban, a cikket itt leli.