Aggasztó a sötétség a VV-villában

Való Világ, Dóri a riportban
Vágólapra másolva!
Fanni szerint az agyát benőtte a szőr, és a mohácsi csata igazából senkit nem érdekel, Dóri pedig nem hisz a történelemben. És akkor a matekról még nem is volt szó.
Vágólapra másolva!

Minden Való Világ-évadban eljön az iskolai hét, amikor valódi tanárok, aktív pedagógusok látogatnak a bekamerázott objektumba, hogy némi lexikális tudást csöpögtessenek a szereplőkbe. Ilyenkor általános iskolai szintű anyagokkal próbálkoznak, mert hiába van a többségnek érettségije odabenn, egy tévés műveltségi vetélkedőn villámgyorsan elhasalnának a huszonéves fiúk és lányok.

„Gondoltam, felelevenítem a dolgokat, de rájöttem, most se szeretek iskolába járni. Én sose sírtam vissza, úgy örültem, hogy vége lett, hogy nagyon. Amúgy nem hiszek a történelemben, az egy nagy kamu, népbutítás, egy közösen megbeszélt valami" – jelentette be Dóri a VV7 január 21-i adásában.

Való Világ, Dóri a riportban Forrás: RTL II

Fanni azon méltatlankodott, hogy olyan dolgokra kell figyelnie, ami abszolút nem érdekli. „Az agyamat benőtte a szőr. Ami nem érdekel, az nem érdekel! Kit érdekel a mohácsi csata, most őszintén? Szerintem senkit!" – pampogott a riportszoba magányában.

Matekórán sem voltak nehéz feladatok, a diktált számokat (48 009, 10 317) számokkal kellett leírni, ami bőven alsós szint, ennek ellenére itt is volt sopánkodó. „Matek következett, éreztem, hogy kőkemény izzasztásban lesz részem, mert olyan segghülyének fogom érezni magam, hogy az nem igaz" – morgott Laci.

Szavazzon!

Szavazzon!

Ki nyerje a Való Világot?