Pucéran ment az első randira

Meztelen szerelem
Vágólapra másolva!
A Meztelen szerelem (Dating Naked) a LifeNetwork TV-n indul február 14-én, este nyolckor. Helyszín: tengerparti villa. Szereplők: meztelen párkeresők.
Vágólapra másolva!

A LifeNetwork műsorában a társkeresők nemcsak a lelküket, de a testüket is leleplezik az első találkozás alkalmával. Távol a nagyvárosoktól, egy egzotikus tengerparti villában kapnak a produkcióban részt vevő férfiak és nők három-három esélyt arra, hogy megtalálják párjukat. Szigorúan meztelenül.

A három randikör végén a társat keresők csupasz benyomásaik alapján eldönthetik, kivel mennek majd második randevúra, immár hagyományos körülmények között, ruhában – vagy épp továbbra is meztelenül.

Meztelen szerelem Forrás: LifeNetwork

Érdekes adalék, hogy miután az első epizódok lementek a VH1-on, az egyik szereplő beperelte a tévétársaságot és a gyártó céget, mert testének egy kis részlete kitakaratlanul maradt. A per azóta le is zárult, és a forgalmazótól kapott adásanyag alapján a kitakarást azóta hiánytalanra javították.

Szép tájakon forog a reality Forrás: LifeNetwork

A Discovery-csoporthoz tartozó TLC csatorna téves műsorinformációt adott ki az előző hetek során, amelyben a Dating Naked hazai premierjét jelezték, egy általuk választott magyar címmel. Ez az információ téves, a TLC honlapján található tévéműsor már nem tartalmazza, viszont sok online adatbázisban még nem helyesbítették. A sorozatot kizárólag a LifeNetwork TV sugározza Magyarországon, az országos premier időpontja február 14., 20 óra.