Új műsort kapott Tatár Csilla a közmédiától

Tatár Csilla: „Izgalmas feladatok várnak rám a köztévénél" tv bulvár
Vágólapra másolva!
A Dal vezetése után a TV2-től átigazolt Tatár Csilla újabb feladatot kapott az MTVA-tól, ismét élő műsort bíztak rá.
Vágólapra másolva!

A március 15-én induló Petőfi TV-n kapta meg az Én vagyok itt című kulturális műsort, amivel a csatorna első számú arca lesz. Tatár Csilla mellett Rátonyi Kriszta és Galán Angéla is feladatot kap a csatornánál, melléjük pedig fiatal férfi műsorvezetők is érkeznek.

Minden este képernyőn lesz

"Hétfőtől vasárnapig mindennap este nyolc órától egészen fél tizenegyig jelentkezünk az A38 Hajóról, koncertekről, színházi előadásokról, valamint filmekről tudósítunk majd, s a fiatalok életének valamennyi területét érintő kérdésekkel is foglalkozunk. Ez utóbbi kettőnek én is nagy rajongója vagyok."

"Nagyon örülök az új kihívásnak, hiszen ismét egy ismeretlen műfajban próbálhatom ki magam. Jól érzem magam ebben a közegben, és úgy vélem, a szakmai alázatom sokat segített abban, hogy elfogadjanak az új munkatársak. Ha ezt elveszíteném, azt hiszem, hatalmas pofont kapnék az élettől"- mondta a Borsnak.

A Talpra magyar-ban Buda Márton mutatta be az új csatorna első műsorvezető párosát, Tatár Csilla mellett Kerekes Péter lesz a házigazda.

Kulturális műsort bíztak rá Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Tavaly váltott csatornát

A Mokka egykori műsorvezetője 12 év után, 2014 decemberében hagyta ott a TV2-t, akkor a csatorna kommunuikációs vezetője, Koltay Tamás így nyilatkozott: "Megkaptuk Csilla felmondását, a szerződésében foglalt versenyjogi korlátokra igényt tartva elfogadtuk. Csilla karrierterve nem egyezett a TV2 vele kapcsolatos elképzelésével, ezért megértjük a döntését."