Nézzen bele a Kossuthkifli második részébe!

Kossuthkifli
Vágólapra másolva!
Március 15-től vasárnap esténként látható a megújult Duna TV képernyőjén Rudolf Péter rendezésében a Fehér Béla regényéből készült tévésorozat, a Kossuthkifli. Az első epizódból megismerhették a nézők a hét főszereplőt, akik útnak indultak Pozsonyból Debrecenbe, a road movie új előzetesében pedig bepillanthatunk néhány másodpercre a következő részbe. 
Vágólapra másolva!

A kosztümös széria főbb szerepeiben Lengyel Tamás, Nagy-Kálózy Eszter, Trokán Nóra, Kálloy Molnár Péter, Reviczky Gábor, Haumann Péter és Kőszegi Ákos tűnnek fel. A történelmi filmmel a közmédia hosszú kihagyás után folytatni kívánja tévéfilmes hagyományait, Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója a sorozat sajtótájékoztatóján elmondta, reménykedik abban, hogy a Kossuthkifli olyan szerepet fog betölteni, mint egykor A Tenkes kapitánya vagy A kőszívű ember fiai, melyeket számtalanszor láthattak már a nézők.

Vasárnap folytatódik a Kossuthkifli a Duna tévén Forrás: MTVA

A színészeknek nagy élmény volt a forgatás

A 75 napos forgatás a színészeknek is számos élményt nyújtott, elsősorban a nagy hőség okozott gondot számukra. A hét főszereplő elmesélte az Origónak legemlékezetesebb élményeit, amiről itt olvashat. Haumann Péternek a lovakkal volt kalandos jelenete, Kőszegi Ákoshoz egy vaddisznó ment túl közel, Nagy-Kálózy Eszter pedig arról mesélt, hogyan mentették ki kaszkadőrök a tóból. Lengyel Tamással hosszabban interjúztunk, a színész arról is mesélt, miért volt annyi "konfliktusa" a kardjával. Reviczky Gábor pedig arról beszélt, hogy mennyire félreismerték őt a rendezők.

Itt nézhet bele a következő részbe

Az első részt megnézheti a TV GO-n, ha ide kattint.