Komoly változások a Filmcafe csatornánál

Witches of East End
Vágólapra másolva!
A Filmcafe a május 18-ával induló héten mutatja be nézőinek az új arculatát és tartalmait. Az új vizuális megjelenés újrapozicionált márkát jelez.
Vágólapra másolva!

Az újrapozicionálás során az eddigi pink színű logó egy uniszex, türkizkék színt kap, mellette az új csatorna-identekben izgalmasan animált városképek jelennek meg. Tartalomban a három legnépszerűbb műfajban ígér exkluzív sorozatpremiereket a megújult Filmcafe, ezek a vígjáték, a krimi és a kaland/fantasy. A bemutatók a vadonatúj műsorstruktúrában a hétköznap esti, főműsoridős sávot foglalják el.

Witches of East End Forrás: Filmcafe

Tim Allen színész-komikus mindennap a Filmcafe főszereplője lesz az Apa csak egy van (Last Man Standing) amerikai szitkomban. A könnyed, romantikus vígjátékok kedvelői a Ketten jegyben (Marry Me) című sorozatot találják meg a Filmcafén, amelyet az Egyesült Államokban a legjobb új vígjáték kategóriában People's Choice-díjra jelöltek idén. Az országos televíziós premierek közt szerepel a Született boszorkányok (Witches of East End) című fantasysorozat, Julia Ormonddal a főszerepben. A krimi műfajban A nagy svindli (White Collar) 5. és 6. évadai mutatkoznak be. A Filmcafe műsorra tűzi a Tudorok (The Tudors) című történelmi sorozatot, amely 2010-ben Emmy-díjat nyert kiemelkedő jelmezeiért és művészi rendezéséért.

Málnay B. Levente, az AMC Networks International - Central Europe vezérigazgatója elmondta, hogy az újragondolt Filmcafe márkával az eddigieknél szélesebb nézői rétegeket szeretnének megszólítani. A megújult műsorkínálat országos televíziós premiereket és sikerfilmeket egyaránt tartalmaz, és a legnagyobb forgalmazókkal (MGM Studios, 20th Century FOX, Sony Pictures Television) kötött megállapodások révén jutnak el a Filmcafe nézőihez.