Figyeljék Rékasi Károly kezét, mert csal

Morning Show, Rékasi
Vágólapra másolva!
A reggeli Morning Show vendége volt Rékasi Károly, aki elmondása szerint szívesen foglalkozna bűvészkedéssel, ha jelenlegi szakmájában megszűnnének a lehetőségei. A színész elsajátított már néhány trükköt, egyet be is mutatott a Class FM élő adásában Sebestyén Balázséknak.
Vágólapra másolva!

Korábban fuvarosként dolgozott, lovaskocsival szállítottak tüzelőt és építőanyagot, de ezt a munkát biztosan nem folytatná. "Fuvarozni nem mennék vissza, édesapámmal minden nyári szünetem úgy telt, hogy szállítottunk, míg az összes haverom a strandon volt. Minden fuvarnál elmentünk mellettük, láttam, ahogy strandoltak és csajoztak."

Elgondolkodott azon, hogy mihez kezdene, ha nem kapna több felkérést a színházaktól és a Barátok közt-ben sem számítanának rá. "Mindenki szeretne kicsikét gyerek maradni és játszani, én mindig imádtam cirkuszba járni és nézni a televízióban az illuzionistákat. Láttunk hatalmas alakokat Magyarországon is ebben a műfajban" - mesélte.

Egy trükköt bemutatott a rádióban Forrás: Morning Show / Facebook

Profiktól kért tanácsot

Ungár Anikót és Holcz Gábort kereste meg, ők tanítottak neki néhány trükköt. "Megkértem őket, hogy segítsenek abban, hogy kipróbáljam magam. Önzetlenek voltak, ajándékba kaptam tőlük trükköket, mutatványokat. Van, hogy ezekkel előállok, tizenvalahányat sajátítottam el. Egyelőre nem megyek tovább, mert három új bemutató előtt állok a József Attila Színházban" - mondta.

"Számomra gyerekkori álom, mindig elámultam ezektől a dolgoktól.

A varázsló minden embert lenyűgöz, és mindenki szeretne varázsolni, hogy másokat ámulatba ejtsen."

A bűvészkedéssel szeretne másoknak jó perceket szerezni, egy trükköt be is mutatott a reggeli Morning Show-ban. A rádiósok közül Rákóczi Ferire esett a választás, így ő vállalta a mutatványt a guillotine éles pengéjével. Noha Rékasi egy répát a szemük láttára kettészelt a szerkezettel, a műsorvezető keze ugyanazon penge alatt egyben maradt.