Most aggódnak csak igazán a Walking Dead hívei

Walking Dead
Vágólapra másolva!
A posztapokaliptikus sorozat november 1-jei epizódjának főcíméből kivették egy alapkaraktert alakító színész nevét, százezrek aggódnak. Spoileres folytatás!
Vágólapra másolva!

Glenn volt az egyik jófiú a Walkig Dead csapatában, aki aprította ugyan a zombikat a túlélésért, de embert például nem ölt, szemben Rickkel. Mint a hazai nézők is láthatták, az október 25-i részben úgy tűnt, hogy egy komplett horda bekeríti őt és társát, majd széttépik,

mohón falatoznak beleiből.

Több teória született: lehet, hogy Nicholasból zabálnak az élőhalottak, és Glenn csak alatta hever, vagy egyszerűen a megkattant haver rémálma, hallucinációja az egész?

Walking Dead Forrás: AMC

A legutóbbi részből nem kapott választ a néző, hogy mi lett az alapszereplőnek számító Glenn-nel, hiszen a "Here's Not Here" Morgan kalandjaira fókuszált – a főcímből azonban kikerült Steven Yeun neve. Jövő héten Daryl (Norman Reedus), Abraham (Michael Cudlitz) és Sasha (Sonequa Martin-Green) lehet a középpontban, legalábbis az előzetes szerint, azaz sokat kell várni arra, hogy megtudjuk, mi is lett a jólelkű Glenn sorsa.

A színészt az Origo New Yorkban faggatta a forgatásról, a cikket itt olvashatja.