Tom Cruise volt felesége jelentéseket írogatott

Leah Remini Troublemaker könyvborító
Vágólapra másolva!
A szcientológiát támadó Leah Remini Katie Holmes egyházon belüli tevékenységéről is beszámolt, azt állítja, Tom Cruise akkori felesége jelentéseket írogatott róla.
Vágólapra másolva!

A Férjek gyöngyé-ből ismert Leah Remini folytatja a szcientológia egyház elleni támadássorozatot, különféle médiaszereplésekkel támogatva meg frissen megjelent könyvét, a Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology-t.

A könyv borítója Forrás: Twitter / Leah Remini

A 20/20 című műsorban adott interjújában Remini Tom Cruise-ról és annak akkori feleségéről, Katie Holmesról is beszélt, Holmes szerinte jelentéseket írt róla az egyháznak, emiatt nem volt a legjobb köztük a viszony. Mindenesetre ma már nem haragszik rá, örül neki, hogy a színésznő 2012-ben elvált, és kilépett az egyházból.

Holmes erre egy közleményt is kiadott:

Remini a Good Morning Americá-ban már erre is reagált, megérintette, hogy azt látja, Holmes képes a saját életét élni, a kislányát nevelni, miután annyi ideig az egyháztól függött.

A Férjek gyöngye egykori Carrie-jét tízéves korában vitte be a családja a szcientológia egyházba, és csak több mint 30 évvel később, 2013-ban lépett ki.