2015 sem múlt el durva beszólások nélkül

Majoros Péter, Majka
Origo interjú 2015.05.
Vágólapra másolva!
Idén sem rejtette mindenki véka alá véleményét a másikról, több tévés és rádiós arc is nyíltan vállalta, ami nem tetszik neki. Voltak sértődések a Sztárban sztár miatt, Majka nekiment egykori mentorának és Csiszár Jenőnek, Sebestyén Balázsék beszóltak a Mokka műsorvezetőinek, Puzsér pedig nem kímélte az RTL Klubot, de volt, hogy egy nap öt embert sértett meg. Mi ezen persze jókat derültünk, hiszen a showbizniszhez kell a cirkusz is.
Vágólapra másolva!

Majka és DopeMan gyilkolta egymást

Majka azt fejtegette még januárban egy bejegyzésében, hogy mennyire cikinek tartja, ha egy előadó félóránként a saját zeneszámaival tölti meg az üzenőfalát, és alig kap rájuk negyven lájkot, a hozzászólok egy része pedig elküldi a francba. A sejtelmes beszólogatásból nem volt nehéz kitalálni, hogy DopeManről van szó, akit egy letűnt kor megfáradt gyermekének tart. A rapper nem hagyta annyiban a beszólást, bejegyzésben reagált.

Majka már januárban beszólt egykori mentorának Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nagy sztár vagy, meghatározó tévés személyiség, maga a csúcsmenő. Miért nem élvezed (amíg tart)? Vagy csak az nyugtatna meg, ha nem lennénk? Ebben sajnos nem tudunk neked segíteni. Mi jól elvagyunk a bőrünkben, elégedettek vagyunk azzal, amink van és még azt sem bánjuk, hogy segítettünk neked, pedig okunk lenne rá bőven. Nyugodj meg töki, mert a harag csak a gyomrodra megy. Baráti öleléssel, DopeMan apád, teremtőd és kitalálód és Peti bátyád, akitől zenét, humort és csajozást tanultál" - állt többek közt a válaszban.

Puzsér jól nyomta, egyszerre öt embert sértett meg

Puzsér új műsort kapott a Jazzyn, ennek apropóján gondosan beszólt három rádiósnak is. "„Kegyetlenül izgulok, hiszen már négy éve nem rádiózom. Azóta elvégeztem egy médiaiskolát Manhattanben, majd másfél éven át jártam a belső ösvényt egy thai kolostorban.

„"Laza, nyugis műsorra készüljön mindenki! Szerződésem értelmében minden adás előtt a nyugtatóból két kapszulát kell fél liter borral bevennem, hogy képes legyek megugrani azokat a szakmai sztenderdeket, amelyeket ebben az országban Harsányi Levente és Hajdú Steve felállított. Hiszem, hogy a kellő mennyiségű legális kábítószerrel a véremben kellően pozitív és könnyed leszek, méltó példakép minden gyermek, kamasz és fiatal felnőtt számára" –- folytatta. Harsányi Levente és Hajdú Steve nem reagált.

Majka Csiszár Jenőéket sem kímélte

A TV2 arca áprilisban Csiszár Jenőt és a Class FM-et osztotta ki közösségi oldalán, amiért nem foglalkozik zenei sikereikkel a szakma, és bár állítása szerint szereti a mostanában sokat játszott magyar dalokat, mégiscsak fáj neki, hogy míg más együttesek nagy támogatást kapnak, nekik alig jut médiafigyelem.

Vagyis Balázsék egyszer igen, de azt is csak az egyik kirohanásom után. Egyszer! Egy olyan slágert, ami olyan számokat hozott, amire magyarként büszkének lehetne lenni, és nem azért, mert közünk van hozzá. Azért most megkérdezem, hogy mi a különbség a Rakpart és a Belehalok közt? Mert most nem tudom úgy bekapcsolni a Class FM-et, hogy ne ez a szám menjen" - folytatja.

"Eddig a Csiszár, Vobecz meg Szever féle programigazgató-tanácsadó géniuszok döntöttek arról, hogy mi szóljon a rádióban, most már egy ideje nem is tudom ki az, aki kimondja a végső ukázt. Azt hiszem Tisztartó Titusz, de nem vagyok ebben biztos. De felteszem a kérdést a programigazgatónak, bárki is legyen az, hogy miért?"

Demcsák Zsuzsáék is kaptak pár beszólást

DopeMan közösségi oldalán akadt ki a Mokka műsorvezetőire, szerinte Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert "a bulvár jólfizetett szócséplői, akik gőgösek és beképzeltek" – méltatlanul viselkedtek meghívott vendégükkel, Alekosszal. A rapper szerint megvetően néztek az egykori való világosra és kellemetlen helyzetbe akarták hozni, ő azonban nem hagyta magát.

" Alekosz ma akkorát nőtt a szememben, hogy szívem szerint DopÉrdemrendre terjeszteném föl. Ilyen szépen és intelligensen bemattolni ezt a két felfuvalkodott, gőgős és beképzelt műsorvezetőt, akik fennhéjázó felsőbbségtudatuktól elvakultan, tulajdonképpen saját maguk ültek be a csicskahajóba, különös tekintettel a hölgyre, akinek szinte sugárzott arcáról a megvetés (amit a műsor vendégeinek nevében kérek ki magamnak), gyönyörű tett volt" - írja.

Demcsák Kárász Mokka Forrás: TV2

A Morning Show témája is a félresikerült interjú volt, Sebestyén Balázs szerint Alekosz elegánsan oldotta meg a helyzetet. "Demcsák és Kárász is két nagyon rutinos riporter, és mégsem érzik, hogy

Lehet úgy felülkerekedni, hogy ironizálsz és úgy bántod a másikat, hogy az egész szórakoztató, ezen eszközökkel élünk mi is. De ez az interjú nagyon nem ilyen volt" - hangzott el reggel. A rádiós megdöbbentőnek tartja, hogy a TV2 műsorvezetői lenézték és megalázták vendégüket.

Sértődések a Sztárban sztár miatt

A Sztárban sztár látszólag felszabadult, laza közege mögött feszültség lappang, a kacagások, széles vigyorok mögött néha sértődés is megbújik. Csonka András fellépő állítólag felelősségre vonta Bereczki Zoltán zsűritagot egy megjegyzése miatt: arra utalt, hogy talán Csonka nem élőben, hanem playbackről énekel a haknik során.

Csonka András megsértődött a zsűritagra Forrás: Istvan Ruff

Bebe korán kiesett a műsorból, a kritikákat pedig nem hagyta szó nélkül: "A társaság fantasztikus volt, mindenkinek drukkolok. Itt profi énekesek vannak, amit a zsűri néha elfelejt: nem kritizálni kéne őket, mert vannak olyanok a versenyzők közt, akik régebben vannak a pályán, mint egyik-másik zsűritag" - mondta akkor az Aktívnak.

Kapott egy beszólást a zsűri Forrás: Istvan Ruff

Puzsér nekiment az RTL-nek

Az RTL II-n futó Szelfi egyik szereplője volt, a reality után azonban közösségi oldalán szólt be a csatornának, több dolgot is sérelmezett, ezeket itt olvashatja. "Ha ma kérnének fel, nem vállalnám. Ez a műsor ebben a formában számomra nem vállalható. Túl sokszor éreztem a nézése közben tehetetlen frusztrációt. Túl sokszor éreztem, hogy ezúttal ledarált a gép" - írta.

Puzsér a Szelfi miatt balhézott Forrás: RTL II

A panaszokat az RTL nem hagyta szó nélkül, először az Origón reagáltak a kritikus szavaira."Puzsér Róbert a tökéletes médiaszereplő, a dolgokról kétszer húzza le a bőrt. Egyszer, amikor a nevét adja egy produkcióhoz, másodszor pedig, amikor ezt a produkciót megtámadja" - mondta Rubin Kristóf.

Sebestyén Balázs ebből a balhéból sem maradt ki, reggel így kommentálta az esetet a rádióban: "Robival nincs nagy baj, de nekem

Az nem megy, hogy fikázom a bulvárt, szidom, ócsárolom, aztán elmegyek egy olyan műsorba, ami a bulvárról szól, ahol ott van velem végig a kamera, felveszem a pénzt, majd utána elkezdem a csatornát és az ott dolgozókat brutálisan lefikázni" – magyarázta.

Sebestyén Balázs ezúttal is elmondta, mit gondol Fotó: Szabó Gábor - Origo

Puzsér Róbert közösségi oldalán adott hangot nemtetszésének. "Odapiszkítottam arra a szőnyegre, ahol Balázs annyi önfeledt percet töltött jutalomfalatot rágcsálva meg a hátán fekve, miközben a Gazda szeretettel simogatta a hasát" – írta.

megmutatva hova szabad piszkítani és hova nem. Ebben az országban mindenki számára természetes, hogy aki fizet, az nem csupán a szakértelmedre és a munkaidődre, de a lelked egy darabjára is igényt tart" - állt a bejegyzésben.