Jakupcseket is kirúgták a közmédiától

Jakupcsek Gabriella ARCKIFEJEZÉS Foglalkozás mosolyog műsorvezető SZEMÉLY újságíró
Hétfő délben közölték a műsorvezetővel a hírt.
Vágólapra másolva!
A közmédia százharminc munkatársával közlik a napokban, hogy január 1-jétől nem tartanak igényt a munkájukra. Jakupcsek Gabriella is köztük van.
Vágólapra másolva!

Hétfő délben közölték a közmédia egyik arcának számító Jakupcsek Gabriellával, hogy kirúgják a belsős munkatársi állományból – írja az Mno.hu.

Hétfő délben közölték a műsorvezetővel a hírt Forrás: MTI/Zih Zsolt

A nézettnek számító Ridikül műsorvezetője, valamint a Magyarország, szeretlek! című hétvégi show egyik csapatkapitánya a portálnak megerősítette a hírt, és elmondta: van a kezében egy csoportos leépítésről szóló papír, amellyel kapcsolatban jelen helyzetben nem kíván bővebben nyilatkozni.

Hétfőn a tervek szerint három adás Ridikült forgattak volna, viszont az első adás után, amikor a népszerű műsorvezető megkapta felmondását, állítólag azonnal otthagyta a forgatást, taxiba ült, és hazament. Értesülések szerint a keddi forgatásra, ahol a műsor 500. adását vették volna fel, se szándékozik bemenni.

Megrázó nyilatkozatot közölt a blikk.hu, amely Jakupcsek Gabriellát telefonon érte. Azt írják, a műsorvezetőnek a hangja el-elcsuklott, érezhető volt, hogy a sírás környékezi. Azt mondta többek között: „Először elhinni sem tudtam, ahogyan a stáb többi tagja sem. A legnézettebb műsorok egyike volt a Ridikül… Huszonhat produkciót csinálok egy hónap alatt, erre ezt kapom karácsonyra. Hogyan magyarázom meg ezt a gyerekeimnek?”

A Ridikült amúgy külső gyártásban készíti az Apropó Média Produkciós Kft. adásonként 3,4 millió forintért, de Jakupcsek belsősként volt eddig az arca. Az Apropó annak a Halkó Gabriellának a cége, aki sajtóinformációk szerint jóban van Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadóval - írja a hvg.hu.