Marenec Fruzsina: Szórakozóhelyen alapból nem ismerkedem

Marenec Fruzsina
Vágólapra másolva!
A Barátok közt egykori Emmája, Marenec Fruzsina egy ideig a SportKlubon vezetett műsort, legutóbb pedig az RTL Híradó előtt futó sztármagazinban, a Story Extrá-ban kapott szerkesztő-riporteri munkát – nem láthatjuk tehát a képernyőn, csak a hangját hallhatjuk, de ő ezzel most tökéletesen elégedett.
Vágólapra másolva!

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hiányzik a képernyő, de ebben most kiélem magam, nagyon szeretem csinálni. Ha a jövőben esetleg megtalál egy lehetőség, akkor mérlegelni fogok, az azonban biztos, hogy

Maximalista vagyok egyébként, nehezen vágok bele olyasmibe, amiről nem tudom száz százalékig, hogy meg tudom csinálni” – mondta az Origo megkeresésére Marenec Fruzsina.

Borítóképe a Facebookon Forrás: Facebook/Marenec Fruzsina

Szerinte a Story Extrá-ban kifejezetten jó formátumok vannak, a kedvence a Váratlanul vágatlanul című blokk, amikor egysnittes villáminterjúkat kell csinálnia. „Hála istennek, egyszer sem fagytam még le, de ehhez az is kellett, hogy jó alanyokkal dolgozhassak.

Eddig leginkább sportolók voltak, velük a SportKlubnál találkoztam, de megszólaltattam például Dér Henit is, akivel régóta jóban vagyok” – mesélte, majd azt is elárulta, hogy a külföldi sztárok közül Robert De Nirót kapná a legszívesebben mikrofonvégre.

Tucatarca van, szokta mondani

Nyilván mostanában kevesebben ismerik fel az utcán, mint a Barátok közt idején, jellemzően azt látja az embereken, hogy valahonnan emlékeznek rá:

Előfordul, hogy, mondjuk, egy bevásárlóközpontban leszólítanak, de inkább azt veszem észre, hogy az emberek nem tudnak hova tenni, nem jönnek rá, hol láttak. Ilyenkor csak annyit szoktam mondani, hogy tucatarcom van.”

Az emberek nem tudják, honnan ismerik Forrás: Facebook/Marenec Fruzsina

Vajon a pasizás könnyebben vagy nehezebben megy így, hogy valahonnan ismerhetik? „Nem tudom megmondani, mert fogalmam sincs, hogy egyébként hogyan menne. Tizenöt éves koromban tűntem fel a képernyőn, akkor még csak a szárnyaimat bontogattam a pasik terén, nincs másféle tapasztalatom.

de az szerintem senkinek sem fekszik igazán. Az internetes randikat sem szeretem, ott csak azért írnak rá az emberre, mert van róla egy-két jó fotó. Baráti társaságban vagy a munkán keresztül talán valamivel könnyebb ismerkedni, megvan a személyes érintkezés.”

Sokat kell még tanulnia

Még csak 26 éves, de bízik benne, hogy előbb-utóbb anya lesz, arról pedig, hogy a szakmában hol látja a helyét tizenöt év múlva, így vallott: „Tizenegy éve dolgozom a médiában, eddig is volt alkalmam kipróbálni sok mindent, megfordultam a kamera mindkét oldalán. Szeretnék olyan jó szerkesztő lenni, amilyen csak lehet, de ahhoz még nagyon sokat kell tanulnom.”