Kiosztotta a gyűlölködő trollokat a fiatal sztár

Chloe Grace Moretz
Vágólapra másolva!
Chloë Grace Moretz még csak 19 éves, de helyén van az esze – és a szíve is.
Vágólapra másolva!

A világháló sötét és kegyetlen hely is tud lenni, főleg, ha a névtelenségbe burkolózó kommentelőket tekintjük. Moretz azonban nem tűri szó nélkül a sértéseket. A Ha/Ver című rendhagyó szuperhősfilmmel berobbant egykori gyerekszínész a nyilvánosság előtt nőtt fel, de így sem tudott hozzászokni az internetes piszkálódókhoz.

Most Twitterén osztotta ki mindazokat a gyűlölködőket, akik monitorjuk fedezékéből tesznek folyamatosan otromba megjegyzéseket az emberek külsejére.

hogy valakit kövérnek vagy férfiasnak bélyegezzetek? Valamilyen módon boldoggá tesz titeket, amikor begépelitek ezeket a gyűlölködő kommenteket? Valamilyen furcsa kielégülést éreztek ettől?

Dőljetek hátra, mielőtt megsoroznátok valakit a teljesen oda nem illő kommentjeitekkel, és képzeljétek el az igazi embert, akit célba vettetek. Ő is egy személy, akinek érzelmei és gondolatai vannak – és élete, amit te negatívan befolyásolsz. Az egész életemet a kamerák előtt töltve nőttem fel, miközben a legkülönfélébb emberek bíráltak meg és kritizáltak rajtam minden apróságot, és úgy gondolom, itt az idő véget vetni annak, hogy úgy teszünk, mintha bármit is tudnánk az emberekről, akikkel szemben billentyűzetünk fedezékéből ítélkezünk” – olvashatjuk több egymást követő tweetben a színésznő gondolatait.

A mozifilmjein kívül az Édes, drága titkaink című sorozatban is fontos szerepet játszott Chloë Grace Moretz egyébként nem csak nevelésre használja közösségi médiás felületeit. Néhány hónapja derült ki, hogy az ifjú sztár a világ legismertebb focistája, David Beckham legidősebb fiával, a 17 éves Brooklynnal kavar, és kettejükről is találunk a színésznő Twitterén, illetve Instagramján néhány kedves fotót.