Muri Enikő régóta várt erre a felkérésre

sztárok, Muri Enikő
Vágólapra másolva!
Muri Enikő is ott lesz a következő Sztárban sztár mezőnyében, jól ismeri a TV2 műsorát, és vágyott rá, hogy őt is megkeressék. Színésznőként nem áll távol tőle, hogy más bőrébe bújjon, kíváncsi, hogy az énekhangokat és a mozgást hogy tudja majd utánozni - optimista, és bízik a közönség szavazatiban. Az énekesnő mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

A napokban röppent fel a hír, hogy Muri Enikő is ott lehet a Sztárban sztár következő szériájában, az énekesnő ezt az Origónak erősítette meg. "Nagyon vártam ezt a lehetőséget, mert néztem a műsort, és nagyon szerettem volna én is szerepelni benne. Tetszik a formátum, és nagyon izgalmas, hogy ki milyen feladatot kap, kinek a bőrébe bújik bele hétről hétre. A színház világában mozgok, és minden egyes alkalommal nagy élmény, hogy milyen sminket kapok, hogy szépítenek, vagy hogyan torzítanak el."

Rég várt erre a lehetőségre Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Ki fog derülni, hogy hangokat hogyan tudok majd utánozni, fel vagyok készülve rá, hogy nem lesz mindig könnyű, és lesznek nehéz napok, amikor majd rájövök, hogy a színházi múlt nem jelent feltétlenül előnyt. Amíg nem próbálja ki az ember, addig nem tudja meg” – mesélte.

Örül a visszatérésnek

Egy ideje nem láthatták a nézők tévéshow-ban, ritkábban szerepelt, ezért is örül a visszatérésnek. "Minden olyan előadónak, aki tévéműsorból kerül ki, jó dolog, ha képernyőn van. Ez egy nagyon jó reklám is, ezáltal egy lehetőség, hisz a nézők többet láthatnak belőlem. Imádok kamera előtt lenni, ilyen közegből kerültem ki, én biztosan élvezni fogom ezt a szereplést.”

Biztosan élvezni fogja a szereplést Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"A Madách Színház és az Operettszínház nekem óriási élmény, kislányként mikor néztem az előadásokat, mindig arra gondoltam, hogy de jó lenne ezeken a színpadokon állni. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ez összejött. Nehéz lesz összeegyeztetni a műsort és a színházat, mert úgy képzelem el, hogy akkora lesz a hajtás, mint az X-Faktor idején.

Rengeteg időt el fog venni, úgyhogy megelőzve a bajt a Madách Színház igazgatójának és a titkárságnak már szóltunk, hogy a novemberi Mamma Mia blokkokat valószínű nem tudom vállalni. Optimista vagyok, úgy érzem, végigcsinálom a műsort" – mondta.

Négy és fél milliós elérés

Közösségi oldalán 160 ezer követője van, bízik abban, hogy segítik majd szavazataikkal. "Jó a kapcsolat a rajongókkal, bízom abban, hogy támogatnak, de abban is kell bíznom, hogy meg tudom csinálni. Az előző szériákból sokat tanulhat az ember, akár a zsűri véleményéből is, hogy mire kell odafigyelni, de úgy hallottam, nagyon rugalmas a csapat, mindenkire támaszkodhatok. Sok barátom van, akik hatással vannak rám és tanácsokkal segítenek, izgatottan várom a kezdést.”

2012-ben jelent meg a Késő már című dala, és bár azóta több dalt is bemutatott a közönségnek, erre a legbüszkébb. "Az egyik legnagyobb dolog számomta, hogy a Késő már, illetve a hozzá forgatott klip máig népszerű, eddig négy és fél millióan látták, és ez a szám a mai napig növekszik. Másik kérdés, hogy az utána megjelent dalaimat nem igazán vette be a rádió, de ez a dal nagyon jól sikerült, megszerette a közönség, ez pedig nagyon sokat jelent nekem.”