A 100 legjobb nő a tévéből: Eva Longoria

Eva Longoria
Vágólapra másolva!
Mindenki kedvenc Gabrielle Solisa, vagyis Eva Longoria nem hiányozhat a listánkról, főleg, hogy jelenlegi sorozatában, a Telenovelá-ban is csúcsformáját mutatja. Közben producerként is számos projekten dolgozik, arra azonban, úgy tűnik, így is marad ideje, hogy megőrizze bomba alakját.  
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 30. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Eva Longoria,

akit annak idején a Született feleségek Gabrielle Solisaként ismert meg a világ. Az asszony természete finoman szólva nem volt kellemes, ezzel együtt aligha akadt olyan férfi, aki ne cserélt volna boldogan a sorozatbeli férjjel, Carlosszal. Hogy miért? Mutatjuk:

Forrás: Vogue

A kedvelt sorozat vége óta eltelt négy év, a színésznő már betöltötte a negyvenet, de egyszerűen nem akar öregedni. Jelenlegi projektjében, a Telenovelá-ban is a végzet asszonyát játssza, egy telenovellasztárt, akit körberajonganak a férfiak. Íme, az egyik promóciós fotó:

Forrás: NBC

Longoria egyébként producerként is jegyzi a szériát, cégén, az UnbeliEVAble Entertainmenten keresztül több más projekten is dolgozik, rövid időn belül négyről adtunk hírt. A színésznő mexikói származásúként sokat tesz azért is, hogy a latin-amerikaiak megfelelő arányban legyenek jelen az amerikai televízióban, több produkciójának ez a hajtómotorja.

A Született feleségek és a Telenovela között sem pihent,

Gabyhoz hasonló karaktert vitt a Mother Up! című 2013-as sorozatban is: egy valaha sikeres nőt játszott, aki megtapasztalta a csillogást, és kertvárosi anyukaként sem hajlandó elengedni az azzal járó dolgokat. A különbség csak annyi, hogy a Mother Up! egy rajzfilmsorozat volt, Longoria csak a hangját kölcsönözte a főszereplőnek.

Még ugyanebben az évben a Simpson család-ban is kapott egy vendégszerepet, majd a Brooklyn 99: Nem százas körzet több epizódjában láthattuk – miközben a filmes munkák sem kerülték el.

A pályát egyébként 2000-ben kezdte, a Beverly Hills 90210 egyik epizódjában kapott egy nyúlfarknyi szerepet, egy stewardesst játszott. Ezt követte egy hasonló kaliberű munka a General Hospital-ban, aztán már jött a Nyughatatlan fiatalok című szappanopera, ahol közel százötven epizódban játszott, 2001 és 2003 között.

A Nyughatatlan fiatalok idején Forrás: CBS

Sorozatok közül ezután még a Dragnet – Gyilkossági akták-ban láthattuk hosszabban, annak végeztével, 2004-ben már indult is a Született feleségek – onnantól kezdve pedig nem volt megállás a világhír felé. A L'Oréal arca lett, több más cég reklámkampányában is részt vett, szakácskönyvet jelentetett meg, emellett rengeteg alapítványt támogat.

Kétszer volt házas, 2002 és 2004 között Tyler Christopher felesége volt, 2007-től 2011-ig pedig Tony Parkeré. Válása óta több férfi oldalán megfordult, jelenlegi párja Jose Antonio Baston, a legnagyobb latin-amerikai médiacég, a Televisa elnöke. Így festenek együtt:

Forrás: AFP/Michael Stewart

A közös képek helyett azonban lássunk még inkább párat a csinos színésznőről – nézelődjön kedvére, abba Baston igazán nem szólhat bele!

Forrás: AFP/Joshua Blanchard
Forrás: AFP/Guillaume Baptiste
Forrás: ABC
Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat
Forrás: Northfoto
Forrás: AFP
Forrás: Photographed for Maxim by Randall Slavin
Forrás: Northfoto
Forrás: Maxim