Ilyen őrületet ritkán látni tévés vetélkedőben

Drágám, add az életed
Vágólapra másolva!
Új évaddal folytatódik a TV2 vetélkedője, a Drágám, add az életed!, Majka helyett azonban Till Attila lett a férfi műsorvezető Ábel Anita oldalán. Az első adás alapján úgy tűnik, pörgősebb lesz a széria, a női játékosok jobban ráéreztek a licitálásra, több a taktika, a beszólás, és rögtön a rajtnál volt pár őrült pillanat is - Apáti Bence párjának köszönhetően.
Vágólapra másolva!

A vetélkedő szabálya a második szériában semmit sem változott, továbbra is párok küzdenek egymással, a felállás pedig a következő: a nők ülnek egy asztalnál, és a feladatokra licitálnak, a férfiak pedig üvegkapszulákban ülve várják, hogy melyiküket küldik a játéktérbe.

Ahogy Ábel Anita fogalmazott a műsor elején, ebben a játékban úgy táncolnak a férfiak, ahogy a nők fütyülnek, bár a sikerhez mindketten egyformán kellenek.

A műsor menete nem változott Forrás: TV2

A férfiak bizonyíthatják erejüket, rátermettségüket, kitartásukat, attól függően, mennyire bízik bennük párjuk. Az első adásban a nőknek például arról kellett dönteni, hogy párjuk hány kört tud lefutni egy szál zokniban jégágyon, vagy hány kókuszdiót szed le egy három méter magas fáról két perc alatt. Tilla adatokkal segíti a licitet, a második licitkör után elmondja, hogy egy átlagos férfi mire képes, de sokszor már késő,

a lányok képesek gyorsan elrugaszkodni a realitás talajáról.

Kulcsár Edináék jók voltak Forrás: TV2

Őket egy ponton korántsem izgatja, annyira akarják a pontokat, na meg azt, hogy párjuk megmutassa, mire képes. Az első adásban

Kulcsár Edina elég erősen kezdte a licitet, és végig jól játszott,

ügyesen irányította a többi női játékost, Tápai Szabina verbálisan volt erős, még Ábel Anitát is alig hagyta szóhoz jutni, a férfiak közül pedig Kucsera Gábor és Apáti Bence tűnt ki.

Az első hét versenyzői Forrás: TV2

Apáti Bence a már ismert ajtókat áttörős feladatot kapta (az egymás mögé felállított ajtókat kell meghatározott idő alatt áttörni, és a mögéjük rejtett plüss állatkákat kimenteni), a licit végére párja, Földi Lea olyan kevés időt mondott, hogy lehetetlennek tűnt teljesíteni - aztán mégis úgy felspanolta, olyan szinten lelkesítette magából kikelve, hogy döbbenetes módon összejött a feladat. Őrült pillanatok voltak ezek,

Lea torkaszakadtából ordított, toporzékolt, üvöltött a játék közben, ilyenre hasonló vetélkedőkben sem volt még példa.

Ábel Anita magabiztosabb, otthonosabban érzi magát a műsorvezetői székben, Tillával pedig ugyanolyan jól működnek együtt, mint anno az első szériában Majkával. Az első adásban a hangja rekedtes volt, amit egy komoly gégegyulladásnak köszönhetett, de ezt leszámítva semmi zavaró nem volt az adásban, szemlátomást jól érzi magát ebben a szerepben. Tilla profiként oldotta meg a rá bízott feladatot, de a férfi műsorvezetőnek itt mellékszerep jut a női műsorvezető mellett, a licitáláson és a feladat teljesítésén van a nagyobb hangsúly.

Jól működnek együtt a műsorvezetők Forrás: TV2

A szériában állítólag sok új és felújított játék lesz, az első adás alapján dinamikusnak és szórakoztatónak tűnik, kérdés, hogy beleuntak-e a nézők a formátumba, hisz nemrég volt képernyőn az első évad, amit Keleti Andrea és párja nyert meg.