Ezek a sztárok mind a pokolba készülnek

Jimmy Kimmel Live!, Neil Patrick Harris, Julia Roberts, Kristen Bell, Channing Tatum
Vágólapra másolva!
Jimmy Kimmel talkshow-jában sztárbarátaival együtt szeretné adakozásra buzdítani az embereket. Hogy mindezt elérje, a lehető legjobb utat választotta: forgattak egy vicces zenés videót. Ha ez nem sarkallja jótékonykodásra a népeket, akkor semmi sem!
Vágólapra másolva!

A megmozdulásra a RED nevű jótékonysági akció idei felvonásának keretében került sor. Jimmy Kimmelhez műsorában, a Jimmy Kimmel Live!-ban olyan sztárok csatlakoztak, mint Neil Patrick Harris az Így jártam anyátokkal című sorozatból, Channing Tatum, Kristen Bell vagy Julia Roberts.

A színészek Kimmellel és más híres fellépőkkel közösen egy olyan vicces „karácsonyi" dalt adtak elő, amit a The Killers frontembere, Brandon Flowers írt, és az a címe, hogy We're Going to Hell (A pokolra jutunk).

A fülbemászó nóta olyan részleteket tartalmaz, mint például, hogy „Van Ferrarink és víkendházunk Carmelben, de

(az akcióval ugyanis az AIDS elleni küzdelmet szeretnék támogatni).

A produkció egyik csúcspontja, amikor Neil Patrick Harris és Channing Tatum közös sztepptáncba kezdenek – arról azonban megfeledkeznek, hogy mindezt talán nem egy süppedős szőnyegen kéne előadniuk. A második csúcspont pedig akkor érkezik el, amikor az addigi sztárokhoz csatlakozik az ördögnek maszkírozott Bono is.