Kanye West még kórházban, rémálmok is gyötrik

Kanye West, Kim Kardashian
A pár egy szeptemberi eseményen
Vágólapra másolva!
Kim Kardashiant még október elején támadták meg Párizsban fegyveresek, akik több mint tízmillió dollár értékű ékszereket és két iPhone-t zsákmányoltak tőle. A valóságshow-sztárt sokkolta, hogy fegyvert fogtak rá, és mint kiderült, férje, a rapper, Kanye West sem úszta meg a dolgot kórházi kezelés nélkül.
Vágólapra másolva!

Westet november 21. óta ápolják a Ronald Reagan UCLA Medical Centerben, miután idegrohamot kapott személyi edzője otthonában. Az incidens után pszichiátriai kezelésre szorult, és le kellett mondani épp zajló turnéjának huszonegy hátralévő koncertdátumát.

A rappper összeomlását állítólag az váltotta ki, hogy ő is teljesen kikészült felesége megtámadása miatt. Egyrészt kimerült amiatt, hogy ő tartotta benne a lelket, másrészt belekergette magát egy olyan spirálba, hogy egyfolytában ezen kattogott.

A pár egy szeptemberi eseményen Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

„Egyre csak azon gondolkodott, hogy mi történhetett volna Kimmel.

árulta el egy bennfentes. „Kim a családja, ő az egyetlen igazi rokona, szóval tényleg csak ő van neki, és az, hogy látta a feleségét ilyen traumatizált állapotban, nagyon nagy terhet rakott rá" – tette hozzá a forrás.

Most, hogy West kórházban van, Kardashian az, aki gondoskodik róla. Segít a személyzetnek megetetni, sőt még a kórházi ágyban is mellette fekhet. A hírek szerint a sztár még a hálaadást is férjével töltötte a kórházban, népes családja otthona helyett. Kardashian állítólag nagyon gondosan vigyázza Westet, és nem engedi, hogy bárki is zavarja.